chtěl bych se zeptat k tomuto známému příkazu, jestli neznáte jeho podobu tak, abych poslal msg najenou všem účastníkům sítě. Děkuju DK
Printable View
chtěl bych se zeptat k tomuto známému příkazu, jestli neznáte jeho podobu tak, abych poslal msg najenou všem účastníkům sítě. Děkuju DK
net send all, mozna by taky slo (podle rozsegmentovani site a masek) taky treba neco jako 192.168.0.255, ale to nemam vykzouseny...
ani jedno nejde. All už mě napadlo dávno, u obojího mi to vyhodilo, že alias není v síti dostupný.. :?Citace:
Původně odeslal KUBA
stahni si utilitku NTMessanger, ta to umi, pouziva normalne net send aspon se to tak tvari, muzes si dokonce napsat od koho to ma byt :)
http://www.ractive.ch/gpl/proglist.php
díky moc, to je super!!!! :-) konečně můžu všechny na síti otravovat ;DCitace:
Původně odeslal Glottis
no :) do tydne te zabijou :)
Prikaz, aby si poslal spravu vsetkym je - "net send * text"
když zadám todle, tak mi to napíše:Citace:
Původně odeslal andux
Došlo k chybě při odesílání zprávy na DOMACI SIT*.
Došlo k systémově chybě 123
Název souboru, adresáře nebo jmenovka svazku ne nesprávná... :?
Ja to takto pouzivam stale a facha v poho. Akurat som to znova skusal ci som sa nepomylil a facha...
to si pis dk ze te sestrelime jesi nas budes otravovat net sendem pak
se napise jednoduchy batak a bude po srande ;D
oups.. :eek: :-o :roll: ;DCitace:
Původně odeslal ghoustofnet
no j abych si spis vypnul messangera :) co to prijima, a je po prdeli :)
A to se dá udělat jak? Ve škole jsem to pár lidem řekl a teď mě furt otravují... :?Citace:
Původně odeslal Glottis
Jo a neznáš nějaký "příkaz" jak by se dalo druhého uživatele odhlásit, nebo něco podobného? :-)
ve sluzbach stopnes sluzbu masanger nebo jak se menuje
k tomu odhlaseni nevim, existuje soft co umi poc na dalku resetnou nebo vypnout ale musis k tomu mit na tom poci prava, jak se to menuje nevim, vim ze to bylo v nejakem baliku shellovych aplikaci pro w2k, nekde sem to nasel na inetu