Chystám se pořídit HDD a nemůžu se rozhodnout mezi značkou Western Digital a Seagate. Ten WD bych chtěl pořídit s tou 8MB cache. Je opravdu zřetelný rozdíl mezi 2MB a 8MB? A seagate nebo WD?Díky :|
Printable View
Chystám se pořídit HDD a nemůžu se rozhodnout mezi značkou Western Digital a Seagate. Ten WD bych chtěl pořídit s tou 8MB cache. Je opravdu zřetelný rozdíl mezi 2MB a 8MB? A seagate nebo WD?Díky :|
Z těch dvou ber rozhodně Western Digital
Wd je rychlejsi ale dost jim odchazeji loziska... mozna jen blba serie kdo vi
Už jsem o těch ložiscích slyšel, ale myslím jen u těch 8MB verzí. Ale toho bych se nebál, ložisko odejde řekl bych dřív než záruka.. :lol:
jo u JB...
problem je ze pokud odejde disk odejdou i data ktery maji nekdy vetsi cenu nez disk.. ja vim rekne se zalohovat ale nekdy clovek "zapomene" :wink:
Máš pravdu, odešel mi "pseudo harddisk" :lol: Fujitsu a s ním 8 oblíbených filmů :roll: :?
Na filmy sa mozes vys*at, horsie je ked ti odide robota.
Mě kdyby "odešlo trochu roboty" tak bych se vůbec nezlobil :lol:
A vyplati se vubec kupovat disk s tou 8MB cachí? Nebo je to zbytečný? Abych si nepřiplatil ta 8MB cache a vono mi to potom dřiv neodešlo kvůli ložiskům. :evil:
Těch 8MB je znát. Ber ho a ložisek se neboj. Máš záruku.
Kdyz ti odejde disk, tak zaruka je to posledni co te zajima, me odesel uz disk 4x, a ac po techto zkusenostech neustale zalohuju tak jak Deekay podotkl sem tam zapomenu a pak premyslim o co vsechno jsem dosel.