Abit NF7 alebo MSI KT6 LSR?
Caute. Chcem sa spytat, ktoru z nasledujucich dosiek mi odporucate: Abit NF7, MSI KT6 LSR.
Planujem tam dat barton 2500+ a pretocit na 11x200 (3200+).
Kazda ma svoje plusy a minusy:
Abit NF7: + moznosti pretaktovania, stabilita, pamatova priepustnost, agp/pci lock
- zle rozvrhnutie, nutnost kupit 2xram, malo prislusenstva, chyba serial ata,4xusb
MSI KT6 LSR: + dobre rozvrhnutie, serial ata, mnozstvo prislusenstva, 8xusb
- msi vraj niesu moc na OC, chyba agp/pci lock, este asi nevyladeny chipset/bios
Este by ma zaujimalo ako je to s tym dual channel pri Nforce2. Ak teraz kupim 2x256mb ram
a v buducnosti chcem upgrade na 1024MB, staci mi kupit 1x512MB a dat ho do bank3, alebo musim kupit
znovu 2x512MB?
Re: Abit NF7 alebo MSI KT6 LSR?
Citace:
Původně odeslal Zoli
Caute. Chcem sa spytat, ktoru z nasledujucich dosiek mi odporucate: Abit NF7, MSI KT6 LSR.
Planujem tam dat barton 2500+ a pretocit na 11x200 (3200+).
Kazda ma svoje plusy a minusy:
Abit NF7: + moznosti pretaktovania, stabilita, pamatova priepustnost, agp/pci lock
- zle rozvrhnutie, nutnost kupit 2xram, malo prislusenstva, chyba serial ata,4xusb
MSI KT6 LSR: + dobre rozvrhnutie, serial ata, mnozstvo prislusenstva, 8xusb
- msi vraj niesu moc na OC, chyba agp/pci lock, este asi nevyladeny chipset/bios
Este by ma zaujimalo ako je to s tym dual channel pri Nforce2. Ak teraz kupim 2x256mb ram
a v buducnosti chcem upgrade na 1024MB, staci mi kupit 1x512MB a dat ho do bank3, alebo musim kupit
znovu 2x512MB?
připlať si NF7-S a všechny mínusy (kromě rozvržení) odpadnou, pokud chceš KT600 tak to ti neporadím, nevím, neznám nové desky, měl jsem epoxe s KT400 a byla v pohodě