Zajímalo by mě kolik můžu čekat, že dostanu z 2100+? Měkdo psal, že je to už na hraně technologie, kterou byla vyráběna a zvednout uz moc nepujde, tak nevim. A jestli se prodava tento model taky v revizi B. Jako TB.
Printable View
Zajímalo by mě kolik můžu čekat, že dostanu z 2100+? Měkdo psal, že je to už na hraně technologie, kterou byla vyráběna a zvednout uz moc nepujde, tak nevim. A jestli se prodava tento model taky v revizi B. Jako TB.
Se zvednutým napájením na 2200+ by mohl jít, se štěstím na 2300+ U XP2100+ je odemknutí ale nutností. Přes FSB nemáš kam jít. Takže musíš odemknout a jít dolů s násobičem.
Jaktože nemam kam jít. Přece pracuje na FBS 266Mhz (tedy 2x133Mhz) jako každý jiný. Teda i 1600+, který je stále vychvalovaný. :| Stále se mohu dostat na 2x166Mhz (tedy na 333FBS) ne?
Zálaží co máš za desku, jak kvalitní paměti a hlavně chlazení.... Odemkni ho!!!
Desku se rozhoduji mezi EPOX 8RDA+ s Nforce 2 chipsetem nebo ASUSku s tim samym chipsetem. Pameti tam dam DDR 400 nejspis Kingmax nebo OCZ 256MB.
Ta ASUSka je A7N8X.
Ja mam XP 2100+ a ide mi max na 135 - 136 FSB. Ked dam vyssie tak je to velmi nestabilne. Ako by som mohol dostat toto cpu na 2200+ pripadne na 2300+??
tak do 2100+ bych nikdy nesel...proste se nevyplati.....a mimochodem KINGMAXY proste neber je to sit....ty OCZ sou 100% lepsi a navic maji myslim CL2 a ne 2,5 zhe ;D ...jinak pokud jde o desku jdi radsi do Epoxe..kvalitka (OC)....a to XPcko budes muset fakt odemknout pokud ho chces na 166FSB...pomoci L1 mustku na ciku
Taky se mi libi spise ty OCZ, asi vezmu ty. Jedine co mi u EPOXe8RDA+ chybí je absence SATA. A když už jsem u toho, nevíte jestli má ten EPOX IEEE1394 nebo ne? Na jedno serveru pisou ze jo na jinym zase ne.
Firewall a IEEE1394 je to samy ne? ???
Pletes si Firewall s Firewire. ;DCitace:
Původně odeslal kuris
Jinak Firewire=IEEE1394
Už ne, díky :-)