Nefunkcni sitovky na A7N8X deluxe
Po instalaci WinXp Pro SP1 a poslednich ovladacu od ASUSu mi to u obou sitovek hlasi "Sitovy kabel odpojen". Kdyz tam dam starou sitovku REALTEC (PCI) jede to bez problemu. BIOS v.1005. Nesetkal jste se nekdo s timto problemem ? Nekde jsem cetl, ze je potreba upravit BIOS (MAC adresa sitovych karet). Nevite nekdo o nejakym schudnejsim reseni ?
Re: Nefunkcni sitovky na A7N8X deluxe
A mas ho pripojenej ? ;D :wink:
Me hlasi kabel odpojen pouze kdyz je opravdu odpojen....
Jinak MAC se da u nekrejch desek nastavit v BIOSU ale lze to nastavit v OS...
7N8X v praci v siti normalne fungujou na driverech 2.03... Jaky pouzivas Ty ? Zkus nainstalovat pouze LAN drivery z tohoto packu, pripadne si je stahni od Realteku...
Citace:
Původně odeslal Dawe
A mas ho pripojenej ? ;D :wink:
Me hlasi kabel odpojen pouze kdyz je opravdu odpojen....
Jinak MAC se da u nekrejch desek nastavit v BIOSU ale lze to nastavit v OS...
7N8X v praci v siti normalne fungujou na driverech 2.03... Jaky pouzivas Ty ? Zkus nainstalovat pouze LAN drivery z tohoto packu, pripadne si je stahni od Realteku...
Mam taky tuto desku a obe sitovky pracuji skvele (3com i nvidia).
V biosu musis povolit vyuzivani sitovek, jinak to slape vse jak ma. BTW: zkus bios 1006.
Pripadne reklamace, ale to bych si vyzkousel, jestli nejsou jenom Windows v <>..
V BIOSU to mam samozrejme zapojene. Ovladace mam nainstalovane ty posledni. V spravci zarizeni zadny vykricnik nebo otaznik. Proste to jenom pise, ze je kabel odpojen. Jak ten kabel strcim do PCI karty REALTEK pripojeni slape bez problemu. :? Jinak jsem s tou deskou naprosto spokojen. Jeste tam zkusim dat ten posledni BIOS, i kdyz myslim, ze se v nem jedna pouze o detekci novych procesoru.
Citace:
Původně odeslal ami.ivo
V BIOSU to mam samozrejme zapojene. Ovladace mam nainstalovane ty posledni. V spravci zarizeni zadny vykricnik nebo otaznik. Proste to jenom pise, ze je kabel odpojen. Jak ten kabel strcim do PCI karty REALTEK pripojeni slape bez problemu. :? Jinak jsem s tou deskou naprosto spokojen. Jeste tam zkusim dat ten posledni BIOS, i kdyz myslim, ze se v nem jedna pouze o detekci novych procesoru.
Kabel bude vzdycky odpojen, pokud nemas v konektoru zapojen RJ-45 konektor s kablem a pripojenim na druhe strane.