Zdravím,
pls jakou mate zkusenost s timto LCD, je dobry nebo jake ma vady...
hlavne u nej vychvaluji technologii MVA=hry a video...
Diky
Printable View
Zdravím,
pls jakou mate zkusenost s timto LCD, je dobry nebo jake ma vady...
hlavne u nej vychvaluji technologii MVA=hry a video...
Diky
obecne prave to mva kvuli odezve na hry vhodny neni ale to je asi vec nazoru jinak tady na foru ho ma (mel) ladis tak ti muze dat info
Kup model VP 171b,jsem s ním moc spokojenej,detaily na mailu.
Citace:
Původně odeslal Keekus
a ako na nom bezia hry? ostatne parametre ako pozorovacie uhly ma asi spickove nie? pri scrolovani textu na bielom pozadi velmi rozmazava alebo je to nepostrehnutelne? a co cierna farba ak nanho pozeras v tme je aspon trochu cierna alebo siva?
Hry natom běží špičkově,proti CRT jsem si nevšiml rozdílu.Dokonce i v 640*480 nebo 800*600 natom ve hrách vypadá dost dobře.Vadnej bod žádnej,podsvícení rovnoměrný,úhly dost slušný v praxi (papírově slabší),při černé obrazovce jsou vidět světlejší proužky nahoře a dole,ale jen mírně a nijak to nevadí.Ve Win je obraz nádhernej.Scroll dokonalej není,to ale na žádným LCD.Jde otočit na výšku a to je pak celá stránka vidět naráz a vejde se strašně položek ve správci nebo Oblíbených.Konstrukce je vůbec skvěle vymyšlená,je to stabilní,jde natáčet do stran jen panel a ne i s nohou,zavěsit na zeď.Má tři vstupy (DVI+ 2*analog) a v ceně je analog i DVI kabel.Menu se ovládá čtyřka tlačítkama,to je asi největší mínus proti CRT Sony,kde stačil jeden joystick a za dvě sekundy se změnil jas nebo kontrast.Prostě když odmyslím typický vlastnosti LCD,co mají všechny i drahý kousky,tak je to asi nejlepší volba,zajímal jsem se o to dva roky a poslední tři měsíce jsem neměl jinýho kandidáta než tohle,žádnej jinej panel nemá tolik vychytávek pohromadě.A za přijatelnou cenu 18160,- s daní
Citace:
Původně odeslal user
ale ta cena byla asi pred tydnem az 2, tedka stoji min 15830Kc+DPH=19300Kc, kdes ho koupil?
Před týdnem v Ycnega na Křídlovické v Brně.Brali jsme dva kusy,tak byla trochu sleva.
Citace:
Původně odeslal phi11