odkad kupujete? nemate nekdo adresu nebo telefon (www) na adresu LOGO co je u nas vyrabi?
Printable View
odkad kupujete? nemate nekdo adresu nebo telefon (www) na adresu LOGO co je u nas vyrabi?
Nevím, kdo je vyrábí(myslím že už hodně výrobců je dává standardně k desce), ale normálně je prodávají v obchodech(WWW.ALFACOMP.CZ)Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
tak pred rokem sem je shanel, a v jednom obchodu se mi chlapek vysmal, ze o tom jeste nikdy nic neslysel... a ze prej toho o pcckach vi vic nez moc...!!! :lol: :lol: :lol: jinak si je taky muzes vyrobit sam!
viz - http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=16808
asi bych taky doporucil si to prozacatek vyrobit...neni to nijak slozite....
ja z recenze na pretaktovani.cz vim o firme LOGO co je vyrabi jsou docela profi provedeni,ale nasel jsem je jen u jednoho vyrobce a to u mikrosweb.cz mam dojem..ale maj jen 45cm..potreboval bych delsi..a proto primo kontakt na firmu LOGO co je vyrabi?? nikdo jste o ni neslyseli??maj je za babku za kilo jeden..
:idea: tak proc se nezeptas na to webu, z kama je berou ???
uz jsem to nasel je to www.mikrosweb.cz cena je opravdu akcni..akorat maj teda jen 45cm..ale cena je gut..asi 120Kc...hned si 2 objednavam..
a kde to tam je v akcni nabidce???
je tam jen kabel PLOCHY za 109kc vc. dph, sice u neho je obrazek kulateho, ale nevim nevim...
kdyztak mi posly plz link kde jsou vypsane ty kabely s cenama, taky bych si chtel nejake koupit...
a za kolik si je objednal ty... jestli ti to ta firma teda vzala.
pak posli i svoje zkusenosti az ti dojdou..
:!: rUlEs
cus, jeste jeden dotaz,
jaky je rozdil mezi ATA 100 a 133, jde mi o to, aby mi to slo na obou mich PC, ale ted mi de spis o druhy, na kterem ty kably chci vykouset...
rUlEz
sory ze furt otravuju, tady sou linky na info o tech cablech:
ATA 100 / http://mikrosweb.cz/datasheet.php?ds_id=5
ATA 133 / http://mikrosweb.cz/datasheet.php?ds_id=6
BTW: neni tam cena
to sem do ted nevedel, ze je mezi kablama na 100 a 133 nakej rozdil... no, aspon zas vim vic :wink:Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
ja nevim jestli je mezi nema nejaky fatalni rozdil, ani jaky, na to se ptam zkusenejsich... :wink:
... a to prave proto, ze to tam maji pro ATA100 a ATA133, to me znejistilo...
BTW: Genja -posly plz ty ceny a na jaky strance je maji napsany, ja to tam nikde nenasel, ani kdyz sem se reg. do eshopu(mozna sem slepej :o )
ATA/66, ATA/100 a ATA/133 (toto je vymysel Maxtoru a nie standard) pouzivaju rovnaky 80-zilovy kabel...
:oops: thx
Tak přesně takhle jsem si je taky ubastlil a za pár měsíců mi začala CD-ROMka házet chyby :?: Windowsy si dokonce přehodily z DMA na PIO a pomohla jen výměna kabelu :evil: Takže :arrow: lepší koupit si od LOGa - V Brně je prej u VUTčka :idea:Citace:
Původně odeslal sot
Jeste me poradte kde koupit kulate kabely opletene medi (nebo staci hlinik) s vyvedenim uzemeni a v delce 90 cm.
Jedine uspesne hledani zatim bylo za hranicemi, tam se me pro kabel jet nevyplati :?
na czechcomputeru maj od coolmasteru,ale jsou mastnmy..ale jsou stineny a jsou i 90cm mam dojem..ale jsou taky mastny..
btw:ceny tech LOGO 45cm jsou hned na prvni strane v nabidce..109 bez dph
A ses si jistej, ze maji vytazeny zemeni, jinak je to opleteni spis na efekt :-(Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
btw - kam to chceš zemnit ?
No ja vim, ze jeden ze signalu je zem ;D , ale obvykle se do kabelaze nezasahuje, takze na kazdym konci je kablik s ockem a to chytnes na kostru.Citace:
Původně odeslal Chocen
Good hlavne kdo ma TV tuner apod. Je to poznat 8-)
...ja mam gulate kable od firmy AKASA s medenym opletenim, ale ziadne uzemnenie z nich netrci :lol:
...inak cena za 60cm nieco cez 300Sk /www.chladice.sk/
...na tych AKASAch su dobre tie papiere na konektoroch na vytahovanie :wink:
tak to sem si oddych :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
no abych pravdu rek, me to taky za nakej cas delalo potize. dal sem tam normalni, a absolutne NO PROBLEMA. ;DCitace:
Původně odeslal Fraj#r
jj, nedela se to zdaleka na vsech - bohuzel :-(Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Takze nikdo nevite kde to splasit ???
Kulatý káble se stíněním maj nebo by měly mít stínění vytažený na zvláštní kablík (5-10cm) pro přichycení ke šroubku u mechaniky (HDD). 8-) , takže 81 žil ??? :lol: