dokonca 2kusy :evil: :evil: :evil:
AX1900DMT3C AGOIA 0205 EPAW
ved to je rok a pol stary procak nie? to su ale svine tak preto tam bola taka "dobra" cena 1970 bez DPH
Printable View
dokonca 2kusy :evil: :evil: :evil:
AX1900DMT3C AGOIA 0205 EPAW
ved to je rok a pol stary procak nie? to su ale svine tak preto tam bola taka "dobra" cena 1970 bez DPH
upřímnou soustrast .... ;D :wink:
este ze to montujem do zostavy a ti kt. to montujem to nebudu chciet taktit tfuj
Hmm, ale je to AGOIA, treba pude dobre taktit ;D ;D ;D
Aky to bol prosim ta velkosklad? /AGEM/ to hadam nie. :?Citace:
Původně odeslal user
www.bgsdistribution.sk ale inak zatial som s nimi nemal ani najmensi problem tak neviem ???
A existuje moznost pre tento dovod to vyreklamovat.Citace:
Původně odeslal user
Ja len tak ze by sa mi to mohlo tiez stat ked budem menit procak.
No 1900+ AGOIA asi moc dobre taktit nepujde...Citace:
Původně odeslal Jusuf
Ale divim se ze to vubec nekde maji, copak se to jeste nevyprodalo? Nedivil bych se kdyby to byl nejakej jetej kousek. :-o
Nahodou ja se dostal az na XP1800+@2100+ ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Nahodou ja se dostal az na XP1800+@2100+
No, ale s TBredom som sa ja dostal z 1700+ na 2500+... a to je rozdiel.
To mi pripomelo jeden velkosklad z Brna, kde jsem misto 1700 Th. dostal taky Palomino(i kdyz AGOIA). Nechci delat velkou reklamu, ale byla to TS Bohemia.
Nahodou ja se dostal az na XP1600+@2100+ :wink: z toho plynie asi len tolko, ze pre palomino je 2100+ strop... aj ked sa nasli nejke kusky, ktore sli o cosi vyssie... tiez si myslim, ze tie procaky uz museli byt niekde osadene.
Jasne ze boli uz osadene.Citace:
Původně odeslal stanley
Kamaradi tych predajcov by vedeli rozpravat.
2100+
dyt ja to myslel jako vtip, i kdyz svyho casu kdyz bylo palomino novinka to bylo hodne :wink:
Nevím, co se divíte. U nás v Alfě snad do loňska prodávali intel pentium 233MMX za nějakých 15 až 17 stovek :o :lol:
Si blazon preco si bral 1900Xp vsak vcera som u nich kupoval 1800Xp box (v stredu a ta s je DLT3C jadrom a dnes u znameho uz bezi na 2.3GHzCitace:
Původně odeslal user
si klasik ;)
keby to slo mne domov tak prosim ale ty ktorym to budem montovat su lamy a im taktovanie nic nehovori, takym ludom je zbytocne vysvetlovat ze 1700ky a 1800ky sa daju dobre taktovat. pre nich bolo dolezite ze tam nebudu mat 1700ku ale 1900ku a mne je to fuk. a nie som ten typ ze im tam namontujem 1700ke procik pretaktujem ho a budem tvrdit ze to je 2600+ka. im to na office bude aj tak stacit.
ten procak co si montoval na akom napati bezi a s akym chladenim?
Ha BGS, to sú experti :lol: ! Inak na pobavenie, kuknite si cennik zostav "white retail" ! Veď oni ani nevedia čo predávajú!Citace:
Původně odeslal user
Perlička: Athlon XP má 64kB L2 cache :o !
Alebo čo takto si kúpiť AMD Duron 1700+ ?? - neni problém! BGS Vám ho vyrobí! ;D ;D ;D
A najúbohejšie na tom je to, že ani po upozornení na chyby (a zaslaní opraveného cenníka!!) vôbec nič s tým nerobia.
To je veľkosklad??? :?: :?:
Som mal 1600+ Agoia a siel na 2200+ bez problemov. Len strasne piekol...Volcano mudel byt na MAX ;D
no ja si pamätam ako dostali do Agemu karty MSI GF4 Ti 4xxx tak pri každej mali pamäte 3.3ns. potom som ich na to upozornil a pohoda už tam su akotak spravne hodnoty :roll:Citace:
Původně odeslal user
ale hento 1900+ palomina. rad by som vedel skade to vyhrabali