poradte mi plz, jake mam pouzit nej ovladace pro tuto kartu ???
(Manli TNT2 M64 / 32mb (pci))
Printable View
poradte mi plz, jake mam pouzit nej ovladace pro tuto kartu ???
(Manli TNT2 M64 / 32mb (pci))
pouzi jakikoliv detonatory protoze at povzijes u tyhle karty jakykoliv vykon bude furt stejnej a malej!!(vlastni zkusenost)
to ze bude malej je jasny (co taky umi takovy PCI...), ale ze bude stejnej, to bych nerek. Vim jak je to u myho druhyho compu s GF2MX400, tam kdyz dam 44.03 tak vykon klesne o 50%. novejsi sem nezkousel, a cim starsi sem daval, tim se to po kapkach vylepsovalo... :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
negde sem cet ze pro tnt2 je nejlepsi 23.12, ted jestli to je ale pravda... muzes je zkusit, nebo zkus pak nejaky 7.x a 14.x.
musis si to proste vyzkouset na vlastnim kompu
ja tu kartu mel do detonatoru 41.09 pro XP a kazdy detonatory co jsem zkousel byli temer stejny!!!Nejakych 20 bodu odchylka v 3D marku 2K1 nebyl zrovna dukaz ze zrouna ty detonatory jsou lepsi!!!
presne tak!!!Citace:
Původně odeslal LookAS
nj ale 20b u tyhle karty to je skoro desetina celkovyho skore ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
jo zkusim to. jen bych dodal ze po cerstvy instalaci windowsu (a to je celej ten problem ->) si tim zkousenim slusne "znecistuju" registry, a pak uz vykon jen klesa, a klesa, a kleeesssaaaa. (odzkouseno u ty gf2) :wink:Citace:
Původně odeslal LookAS
přesně tak ;D (nekdy i vic nez desetina :lol: )Citace:
Původně odeslal LookAS
jo to je jasna vec, ale taxi sosni z napr guru3d "Detonator Destroyer" a pak to neni tak hrozny :-)Citace:
Původně odeslal sot