Viac TU .
Takzhe sa pravdepodobne nedockame displacement mappingu. :roll:
Printable View
Viac TU .
Takzhe sa pravdepodobne nedockame displacement mappingu. :roll:
jj ;D
"NVIDIA will not be able to claim that the GeForce FX VPU is 100% DirectX 9.0 compatible. "
Kua, ale uz ma nVidia fakt sere, ta snad vzivote nevyroby grafiku s "plnou" podporou vsetkych dostupnych "ficuriek"...
... je to k zlosti o to viac, ze kedze ma bohuzial nVidia este stale dominantne postavenie na trhu, tak sa vyvojari gamesiek a ineho softvaru na podporu "displacement mapping-u" proste vykaslu :( :( :evil: :roll: :?
... bude to zas podobne ako s vtedy davnejsie v dobach MatroxG400 a RadeonSDR a Kyro - krasnou ficurkou EBM, ktoru vsak GF1 a GF2 proste nepodporovali, tak ju v hrach nikto nepouzival ... :-( :(
no ja věřim, že se to postaveni na trhu bude měnit a přijde čas, kdy se vyvojaři her na nVidii vytentujou....už to samotne logo při startu UT2003 je trapne :evil:
ještě že existuje i ATI Logo :-D
Presne tak :lol:Citace:
Původně odeslal Lukas
2Dee tebe sa to ati nejak zapacilo, uz si zabudol na tvoju ubohu G400ku(nech jej je zem lahka) a na matroxy vobec?
hmm... a je to tu...
supermanovi odpadla ruka ;D
nho tak to je pekne, este nedavno ked este nebola uvedena som cital ze nebude podporovat len 9.0, ale aj vyssie...
:?
No to sem nezapomnel a ATI sem mel dycky rad... ale proste 13 koliku na Parhelii nemam.....Citace:
Původně odeslal Marek
nejvetsi prusvih je ze budu asi cim dal tim vic potrebovat delat v CADu a tam me dost stvou ATInacky drajvry...grrr
takze se muze stat ze skoncim u naky Ti4200 ktery vodparu filtry a zmenim na Quadro...
Mne sa to nezda ved officialnom vyhlaseni je ze to bude podporovat no cert sa v tom ma vyznat ale ja si myslim ze to bude mat uz len kvoli DOOM-ovi.
Uvidime az to dostanem do ruk. ;D
njn, nebude to trvat dlouho a Marek Sedlar to pro nas rad otestuje ;D
Glassman : tak tak,ten Radek9700PRO je rychlostně celkem o ničem :wink:
To Marek.Sedlar:
až budeš tu R9700 chtít za DOBROU CENU prodat, tak se ozvi, s mojím D1,2 a SDR, mě určitě zapíšou do Guinesovy knihy :lol: už vidím ten výsledek v 3Dmarku :lol:
Jinak nemáš v tom 3Dmarku nějak málo?? S obdobným procem někde zlomili 20000 hranici ??
Zdravim vas, tuto sa jedna o situaciu ze displacement mapping bude fungovat cez directx 9 na vsetkych kartach aj na TNT2 nakolko je to podporovane cez software dx9 a na okraj, directx 8.1 tiez podporuje aj 8.0 vertex shadere cez software aj na voodoo3 , a na rychlych kartach je to jedno,, takze klidek,, ono je to sto percentne direct x 9.0+ to znamena 9.1 kompatibilna karta, a pixel shadere ma programovatelne nie iba 2.0 a vertex shadere tiez 2.0 ale rovno 2.0+ to znamena aj vyssie,, takze chodte mi z radeon 9700 v porovnani s FXkom niekam.
Tak toto bolo diskutovane na zahranicnych strankach a velmi rozumne vysvetlene, displacement mapping bude naozaj potrebny hardwarovo az s vertex shaderom 3.0 ktory nebude tu asi tak velmi rychlo, :roll: ;D
Trosku viac nadsenia z prichodu takehoto dela ,, aj ked bude drahe, vyvoj je krasna vec. A veci ako filmove efekty ze bude podporovat si mnohy asi tiez nevsimli, takze neporovnavat s radeon 9700 , neni co.
Aladar72 : to by se dalo možná mít vodní chlazení na můj procesor,kdy by běžel na 3700 Mhz např. a na grafiku by bylo lepší chlazení,jestli si troufáš mi na grafiku hodit lepší chladič než ten kus mědi co tam mám,tak bychom se mohli sejít a něco vymyslet,já nemám ani vrtačku,nic,ani teplovodivé lepidlo,nebo jestli nevíš o někom kdo je fanda pro lepší chlazení na grafárny :wink: 340 mi na jádře už dělá chyby,je to shit :-(
To Marek.Sedlar :
Omlouvám se trochu jsem byl dezinformován, někde se mi dostala do hlavy mylná informace, že s P4 někde kolem 3GHz zlomil někdo 20000 hranici :roll: .
Teď jsem byl na Madonionu a to co jsem viděl mne rychle vyvedlo z omylu :oops:. Proc tam pod 3,5GHz nešel a grafárny asi chladí taky dusíkem :o .
21504 3Dmarks - RADEON 9700 PRO (479/378) + Pentiun4 2.50G @ 3998 MHz :o :o
Jinak vrtačku mám a myslim, že jsem i dostatečně zručný, jen ty zkušenosti s chlazením chybí chybí...
Ako si spominam, tak kecy o FILMOVYCH EFEKTOCH boli uz pri GeForce3...
a kde su?
A co FireGL od Ati? ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
tu máme v práci na IBM stanici za 150.000,- pravda ale je že vedle komp za 50.000,- je rychlejší a lepší ;D ... má GF4
a na IBM jsme pustili jen AutoCAD 2002 jinak nic... :?
FireGL je pomalejsi a navic nejde vytvorit z obycejny karty za 6000.....
tahle FireGL stála asi 15.000,- takže bych neřekl, že bude nějak extrémně pomalá :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Jak tak ctu tak na ty kecy s filmovyma efektama par lidi dostali, ono to pekne zni "filmove efekty" a jeste lip v anglictine. ;D ;D ;D
Doufam ze vetsina lidi pochopi ze nejaky "filmove efekty" jsou jem marketingovy trik, bude to nepochebne ve vsech reklamnich predmetech, ale co to vlasne je se asi nikdy nedozvime. Zajimavy tah nepodporovat displacement maping (DX9) a pridat par efektu ktere nejspis nejsou realne vyuzitelny(jedna postava na rozmazane texture pozadi vypada lip nez jsme zvykli) tyto efekty efektne pojmenovat a mame na trhu absolutne prevratnou novinku, revolucni grafickou kartu, svet uz nikdy nebude jako driv. 8)
to je humbuku kolem 1 ficurky, stejne si ji poradne nestacime ani vsimnout...Vzdyt o kolik maji vic veci g3,g4,r8500 a kdyz pustite unreala, tak nebyt mensiho vykonu tak mimo vody a nekterech jinech blbin nic clovek nepozna... Tak a ted me sezerete, ze jsem slepej. Jo rozdil mirne je ale extreme markantni to neni, takze myslim, ze to bez ni nejak prezijem ;D I kdyz Env. bumb je pekna vec..
2: Marek Sedlar, urcite sa ozvi ak sa to bude dat kupit tym nemyslim len v cechach ale na slovensku je mi jasne ze v cesky je vsetko skor slovaci su siti tu to vsetko tak dlho trva kym sa to dostane do predajni.
Co uz,GeForce FX RULEEEZ.
15000? to je sakra malo...to byl nakej lowend model...Citace:
Původně odeslal Aladin
ono Quadro stoji klidne kolem 40ti tisic.... ale pomoci par triku jde udelat i z obycejny GF4 a v tom je ta vyhoda
je to nějakej model 8500 myslím... nevím kolik přesně stála my jsme sháněli Quadru, ale ELSA krachla a tak se nedaly sehnat tak máme komplet od IBM za 150. tis. a nic moc teda...Citace:
Původně odeslal DeeKay