Maji ji v TS BOHEMIA a nevim co znamena to BULK?maji ji za 4500 bez DPH.jeste bych se chtel zeptat na cdrw dvdKombo taky je tam BULK.jsem proste uplny amater a nevim co to znamena.diky moc.
Printable View
Maji ji v TS BOHEMIA a nevim co znamena to BULK?maji ji za 4500 bez DPH.jeste bych se chtel zeptat na cdrw dvdKombo taky je tam BULK.jsem proste uplny amater a nevim co to znamena.diky moc.
oem - pytlik + cedo s drivery + kabely
retail - krabice, soft na vic + hra nekdy, kabely
bulk - vetsinou to samy co retail ale bez softu navic
Tak hele Koudelka co máš ksicht jak starý Simpson :-)
Zvedl jsem telefon a zavolal to TS Bohemie a tam mi řekli, že konkrétně tenhle bulk nemá žádný soft, krabici, ale ani kabel k TV out. Takže pokud nebudeš potřebovat TV out a nezajímá tě ten soft tak to ber, protože ta cena je fakt dobrá. Pokud něco z toho chceš tak buď vysol o cca 800 víc anebo kup něco jiného...
btw. nevíte někdo zda by šel použít kabel na TV out co je u Geforce?
"Bulk" bylo vždy balení v pytliku s minimální, nebo žádnou výbavou. K této kartě mohu dodat jen to, že je TSBohemia nemá skladem a zatim neví kdy budou .....
no ja praveze nedavno kupoval palidlo meli tam jen BULK a bylo to pekne v krabici s audiokabelem ksandou manualem a s nerem.Citace:
Původně odeslal Aliencz
pretože bulk je zásadne bez krabice.
To někdo neopravil ceník, jistě sám uznáš, že to není BULK ....Citace:
Původně odeslal honzAK
Uz se nechci nechat napalit tak jako v pripade RADEONU 9100 128MB z TSBOHEMIA.Jsou na nem pameti Hynix jedouci na 5ms,takze hruza a co se tyka ochoty personalu,asi zijou pred rokem 1989.Jinak co se tyce tech radku 9600 PRO za 4500 bez DPH,tak to inzerovaly minuly tyden v novinkach,takze klamou zakazniky jinak si to nedovedu vysvetlit.Diky všem
Tak 5ms je naozaj hroza... ;DCitace:
Původně odeslal František Koudelka
Sorry, viem, ze je to preklep, ale nejako mi to nedalo... :-)
Kupovat Radeon 9100 od Sapphire je v každém případě sebevražedná mise ..... jako by to tu na foru nebylo denně na talíři .... 9100 od kohokoliv jen ne Sapphire .... bohužel, naštěstí u ostatních modelů to neplatí ....Citace:
Původně odeslal František Koudelka
Koupil jsem si tuto kartu (GigaByte Radeon 9600 Pro 128 bulk za 4500 bez DPH) v TS Bohemia a musím upozornit, že oproti nadšeným recenzím z celého světa se mi z ní podařilo vytáhnout velice málo: jádro z 400 maximálně na 440 (při 450 v AquaMarku hrubé artefakty + časem výtuh), paměti 300 -> 330. Na různých serverech, kde ji měli k testování, dosáhli běžně hodnot core přes 500 a paměti přes 340, někde i 360... Tak nevím, jestli do bulk verze dává GigaByte horší kusy nebo jestli jsem měl jenom smůlu... ???
Ono přetaktování 9600Pro je asi hodně závislé od kusu.
Mnoho lidí prý Fireblade provozuje na 500 - 525 MHz GPU se standardním chladičem. Já mám na něm chladič z Celerona 400 a větrák 4x4 z druhé strany, pasivy na pamětech (Samsung 2,8ns) a při 500MHz se do jedné vteřiny kousne - to nezachrání žádný chlazení.
Takže ho provozuji viz níže