Dnes som si kupil novy disk Wd 800 Jb - 80 GB 8 MB cache... Zpojil som ho a xcel som ho v Partition Magic naformátovať a stale vypysuje nejaký error pri asi 15 % Ten error ma len nejake divne čislo... Co stym moze byt??
Printable View
Dnes som si kupil novy disk Wd 800 Jb - 80 GB 8 MB cache... Zpojil som ho a xcel som ho v Partition Magic naformátovať a stale vypysuje nejaký error pri asi 15 % Ten error ma len nejake divne čislo... Co stym moze byt??
stiahni si z tade -> http://support.wdc.com/download/index.asp#dlgtools softik Data Lifeguard v10.0 (ten Ti vytvori bootovaciu disketu, z ktorej PC nabootujes) a skus ten disk sformatovat s nim
dalsi softik z tade, DLG Diagnostic, zas sluzi na diagnostiku toho disku, ak by si mal nadalej podozrenie o jeho nespravnom chode...
vela zdaru
A zkontroluj kabely, datový i napájecí, jumper(y)...
A jeětě jedna věc - je ten PQMagic vůbec aktuální? Zkus místo něj použít ranish (přijde mi lepší, 4 primary partišny mi stačí a navíc je to freeware).Citace:
Původně odeslal mortician
Nakoniec som to vybavil pod XP ckami s tým PQ magicom, takze uz pohoda. Dakujem...