mám desku P4B533 intel845EChipset a procesor 2.4 box. Při náročných hrách hlavně 3d se ozívá z desky pípání. Nepomůže ani vypnutí aplikace asusprobe ani v biosu. Teplota nepřesáhne 60°C. Dík za pomoc
Printable View
mám desku P4B533 intel845EChipset a procesor 2.4 box. Při náročných hrách hlavně 3d se ozívá z desky pípání. Nepomůže ani vypnutí aplikace asusprobe ani v biosu. Teplota nepřesáhne 60°C. Dík za pomoc
No pokud je to takovy nonstop houkani o vyssi frekvenci, tak to konkretne u me znamena CPU overheated :arrow: mrkni do manualu ;-)
Dík za pomoc, ale je to jen náhodné pípnutí asi v rozmezí 1min.Prostě udělá to píp a zase klídek
To muze bejt signalizace, ze dzis moc klaves najednou ;-) Me to taky dela, kdyz hraju nejakou parbu, kde musis mackat vic klaves najednou, tak obcas zapipa - neni to tim?Citace:
Původně odeslal rokub
Ne bohužel to pípání se projeví i když třeba vůbec nemačkám žádnou klávesu, mám dojem že je to teplota CPU nebo napětí (mám ale 300W zdroj)?
Nooo ... tak to uz fakt nevim .. nejsem zadnej odbornik, muze to bejt teplota nebo napeti, treba deska pipa jen tak abys neusnul ;-) Snad poradi nekdo chytrejsi :-)