Nechci žádnou radu ani nikomu radit co si má koupit.. jen chci říct že jsem s nim nadmíru spokojen :-) doslova je božsky dokonalej ;D
Printable View
Nechci žádnou radu ani nikomu radit co si má koupit.. jen chci říct že jsem s nim nadmíru spokojen :-) doslova je božsky dokonalej ;D
Nezkoušel si náhodou Advanced DAE Quality Test? Zajímalo by mě, jestli ti to taky háže ty chyby jako v recenzi na CD-R Serveru.
To bylo jejich kusem. Máme v práci 4 Plextory Premium a jsou vynikající.
Jo, jo to mohu jen potvrdit, taky na něm smažím již čtvrt roku. Je prostě dokonalej..... nejdokonalejší CDR/RW.Citace:
Původně odeslal RED
Môžem potvrdiť. PLEX je bozsky 8-)
Určitě souhlasim, ale taky za ty peníze by si nikdo průměrnou mechaniku nekoupil :wink:Citace:
Původně odeslal RED
Tady nikdo nemluví o penězích ;D tady je řeč o dokonalosti týhle mechaniky, ale to jsi určitě pochopil :mweheh:Citace:
Původně odeslal Mastr
Jistě, ale myslim, že tady můžu taky napsat svůj názor. 8-)Citace:
Původně odeslal RED
Jasně že jo.. máš jí doma?Citace:
Původně odeslal Mastr
Nemám, ale její cenu můžu hodnotit bez vlastnění téhle mechaniky :wink:Citace:
Původně odeslal RED
2 Mastr: ale to prave nemuzes :-o :-o :-oCitace:
Původně odeslal Mastr
cozpak si to vubec nepochopil???
tenhle thread je totiz pristupny jen pro VERICI (vlastnici Plextor Premium)
a jsou povoleny jen oslavne choraly ;D
hehe.. ty jsi to taky nepochopil.. ale to je jedno.. o nic mi v tomhle threadu nešlo.. jen jsem chtěl říct že z ní mám radost..Citace:
Původně odeslal UFo
Souhlasím stím, že Plextor je nejlepší, já ho mám a jsem spokojen, sice ne Premium, ale i tak :-)
ale jo pochopil :-) , taky bych si nechal rict, jen ty LOVE co za to chcou :-( , nj muzu jenom slintatCitace:
Původně odeslal RED