Nedavno me opustila tahle vypalovacka, tak sem se v ni trosku vrtal, a zjistil jsem, ze ma na tistaku napsane PCBA,CD-W532E.MAIN. Tak je to teda W540, nebo W532...? Neni to nejaky podvod...?
Printable View
Nedavno me opustila tahle vypalovacka, tak sem se v ni trosku vrtal, a zjistil jsem, ze ma na tistaku napsane PCBA,CD-W532E.MAIN. Tak je to teda W540, nebo W532...? Neni to nejaky podvod...?
No ja bych se tomu zas tak nedivil.
Logicky, Teac nema vypalku mezi W524E a W540E...cili mezi 24x a 40x vypalem
Z cehoz myslim,ze nejdrive chteli udelat 32x vypalku, ale trebas to nestihli(pokrok), nebo proste uz to nemelo vyznam a sli rovnou do 540 - to pokud mechna je na to stavena se da udelat jen upravou FW - navic chipsety jsou furt Sanyo a zapis Z-CLV pritom jedna ze zon je 24 hups 32 hups 40 takze i z tohoto pohledu by to slo
Pravdepodobne mas jednu s prvnich serii - ostatni to mit nemusi a muze uz tam normalne byt W540E
Muzes to chapat jako podvod,ale ja bych to rozhodne tak nechapal, vzdyt dneska spousty firem udela napr. 48x smazku a uprqavi jen FW a dava ji jako 52x - to je proste nromalni a i spousty useru (zejmena majitele Lite-ONu) toho vyuzivaji a diky FW si zmeni mechnu na "rychlejsi"
Umbro: Cos s ni delal, ze tahle nesmrtelna vypalka umrela ???
To byl nejspis nejaky vadny kus. Ona nikdy nezvladla palit vic jak 16x a slo to s ni od 10 k 4.... Ted mam ASUSe CRW-5224A, a kdyz zvladla vypalit cedo 52x a nebyly tam zadne chyby C2, tak to bylo po tom TEACu jako zazrak... Jinak ja mel s TEACy vzdycky dobre zkusenosti, akorat ten posledni kousek to trosku pokazil...Citace:
Původně odeslal Damian