http://www.leadtek.com.tw/support/do...p?pronameid=82
Printable View
Fakt? Me s temi predposlednimi nesel... Jo a mas taky tu kartu tolik rusenou ?Citace:
Původně odeslal MV
Ja nemam Deluxe verzi, takze mi nikdy na oficialnich driverech a softu teletext nebehal. Ruseny to je, ale to je u TV karet normalni :roll: :-(
A co ti na tom nebeha ? Deluxe je to samy jak non deluxe, lisi se to jen pribalenym softe,m ja taky nemam deluxed a funguje mi to, mussi stahniut nody drivery pro kartu a novej soft a funguje to nadherneCitace:
Původně odeslal MV
A proto jsem sem taky ten thread na drivery hodil :roll: Jelikoz se starsima verzema ttx nebehal...Citace:
Původně odeslal cervajz4ever
No ja sosnul ten driver a program byl naky v prdeli takze to musim sosnout znova :(Citace:
Původně odeslal MV
Tak už to taky sosám, sem zvědavej jak to bude fachčit :-)
sosnul jsem si to, ale teletext nefunguje.
me taky ne asi tam musi byt HW podpora...Citace:
Původně odeslal Pavouk
malda
a stahli ste vy dva jak drivery ke karte tak i soft ? ja mam obycejnou 2000XP a funguje to
Žádná HW podpora,napřed aktualizovat driver,potom nainstalovat poslední soft a funguje to OK.Citace:
Původně odeslal malda
Teletext na těchto kartách fungoval prakticky s každým softem(Dscaler,K!TV-XP),jenom s originálním SW nic
Ovladače- ftp://ftp.winfast.com.tw/tv_tuner/TV...text_30826.zip
WinFastPVR 30827- http://www.tvfreak.cz/down/get.php?idd=663
Jinak na FTPku Leadteku je uz dalsi nova verzue driveru a softu 030917, soft je snad i na strankach, drivery zatim dou jen z ftpka a je to momentalne trosku pretizenyCitace:
Původně odeslal flash
tak to skúsim sosnúť ???
pôvodné drv mi robili hovadiny (pokial som ho nezavrev tray) v sandre...tak uvidím :idea:
momentálne sosám s ftp://ftp.winfast.com.tw/tv_tuner/Wi...tPVR_30827.exe
a ide to celkom slušne->4,7-4,9 k/s
ak to je hezky. Předevcirem jsem poprve naistaloval Mandraky a když jsem se v nich koukal na televizi a jen tak náhodou kliknul na teletext, tak jste meli videt moje prekvapeni :-o ve win mi nikdy nesel spustit, a taky jsem myslel ze tam ani neni(v tom me jeste vice utvrdilo to ze zacali prodavat verzi professional(deluxe s teletextem)BTW: o 150Kč dražší).
Tak tu mame novou verzi driveru & softu, teda je to skoro mesic stare, nejak jsem to prospal :oops:
Driver
5.13.1.277 (2004/3/18)
5.13.1.243 (2003/8/26) for users with secondary monitor
Applications
MMCD 3.7 (PVR 3.0.9.45 & FM 1.70) (2004/3/18)