AKo casto pouzivate tento ukon ??? :wink:
Printable View
AKo casto pouzivate tento ukon ??? :wink:
ja to flakam prizmam se. jak si vzpomenu talze tak do dvou mesicu jednou
uh na systemovej particii (kde nema swapak) tak raz za mesiac, dva, na datovej (100gb) to nehodlam robit nikdy :) pride mi to ako mrhanie castom ;)
MadCap
P.S.> cakam na linuxakov a hlasku >> sak mi nemusime :)
Asi raz za mesiac. Myslim si ze to uplne staci. Defragmentujem iba systemovy disk. Inde to nema zmysel.Citace:
Původně odeslal SPARTAN-117
CHyba ak nahravas casto na ten disk...tak sa ti zblbne,bude strasne pomaly.Pozor na chybne sektory :wink: Mam s tym skusenostCitace:
Původně odeslal TiMEoS
Chybne sektory nemaju nic spolocne s defragmentaciou.
Defragmentujem obcas - ked ma to napadne...
Po case sa mi na mojom 8.4GB hdd natahovali pomaly HRY strasneeeeeeeeeeeeeeeee SLOW.....Po defragmentacii sa mi disk upratal...hned na to som dal scandisk A chybne sektory boli na svete nemusi to byt tym ale tie fragmenty ktore patria napr:na zaciatok disku su sem tam v strede 8-) .......a to sposobuje pomalost disku :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow
no tak to som vaaaazne netusil, ze defragmentacia urychli nacitavania fragmentovanych suborov ... chybne sektory nemaju s defragom vazne nic spolocne, je to cisto vec vykonu a trosku aj hlucnosti (menej behaju hlavy pri vecsich suboroch samozrejme)Citace:
MadCap
to fakt nema nic spolocne s defragmentaciou. Ten disk bol chybny a scandisk proste nadetekoval vadne sektory a hotovo.Citace:
Defragmentace tak jednou za 3 měsíce, podle toho jak moc na ten disk kopíruju a mažu z něj soubory.
defragmentuji vzdy pred kazdym vetsim x hod. "live video capturingem"
Este ze tak :-) :-) :-) ......ze tie chybne sektory som nesposobil svojou nedbalostou :oops: .............DIK zas som o nieco mudrejsi :wink:
Od doby,co používám NTFS,tak nikdy!
by ma zaujmal dovod ???Citace:
Původně odeslal Tomas
PRESNE TAK s tym som vobec nemusel davat defrag.....ale uz mam FAT32 rychlost je rychlost :wink:Citace:
Původně odeslal Tomas
No ja ho mam taky, ale mozna by to defrag chtelo, jak jsem ted na to koukal :) Nicmene mi Widle rvou, ze na to maj malo mista, a ten dnesni novej SW mazat nehodlam , tak snad priste :)Citace:
Původně odeslal Tomas
Není třeba, tuhle jsem na to koukal a NTFS ty soubory zapisuje celkem inteligentně a spousta z nich je nedefragmentovaných...Citace:
Původně odeslal mitchi