Zajímalo by mě, jestli dostanu tuhle kartu do AGP 8x slotu, kterej podporuje max. 1.5V ... Dík za odpověď...já vim, sem trubka :lol:
Printable View
Zajímalo by mě, jestli dostanu tuhle kartu do AGP 8x slotu, kterej podporuje max. 1.5V ... Dík za odpověď...já vim, sem trubka :lol:
1.5V, to je AGP4x, ne? gf3 jsou agp4x, takze zrejme jo...
Bez obav, zatim vsechny moderni MB( alespon pokud vim) podporuji AGP 4 i 8x ,Citace:
Původně odeslal AnubiSeth
a to AGP 8 x je tusim 0,8 V
Nekde se to tady urcite resilo, a tam se to dozvis presne jak je to s tim AGP - Hledej :D
Ja jsem svoji GF2MX do a7n8x nedal :(, ale kamosova GF2Ti jede v poho. Problem bude se starsima grafikama.
A7N8X je only AGP8x. Treba NF7-S umi AGP8x/4x a tak jede i s GF 2MX.Citace:
Původně odeslal sandokan
A7N8X jede i s AGP4x. Mam tu desku doma uz jsem na ni par grafaren vystridal, tak tady nekecej, ze je only AGP8x.Citace:
Původně odeslal Dejvak
A proc tam nejede 2MX?Citace:
Původně odeslal sandokan
Dík... a hlavně se nehádejte na mojim threadu(píše se to tak?)
Ale my se nehadame :wink: (Nebo alespon ja ne :-) )Citace:
Původně odeslal AnubiSeth
Proste me zajima, proc teda nejede na Asusu 2MX. Mam v tom docela hokej, tak doufam, ze mi to sandokan vysvetli.
BTW: pise
protoze jede na jine voltazi (ta moje INNO 3D). Az budu mit k dispozici GF2, tak udelam print screen, ze jede na agp 4xCitace:
Původně odeslal Dejvak
Takze nepodporuje karty s 3,3V? Ze by to bylo stary G2 MX s AGP 2x (jestli teda takovy vubec byly ??? )Citace:
Původně odeslal sandokan
j, proste mi nejede :) :)Citace:
Původně odeslal Dejvak
the end
No to by me teda zajimalo proc. Kamos dosasne provozoval starou M64 (IMHO AGP 2x/3,3V) na NF7-S (AGP 8x).Citace:
Původně odeslal sandokan
Wooow, to sem nepočítal s takovou aktivitou :eek: ...dobrý, já děkuju za rady ;D