Mozte urobit nejaky zoznamik vhodnych cpu?
Musi to spolahlivo slapat na pasiv .
Mozu to byt akekolvek procaky(aj stare, ale do pc)
Dakujem
Printable View
Mozte urobit nejaky zoznamik vhodnych cpu?
Musi to spolahlivo slapat na pasiv .
Mozu to byt akekolvek procaky(aj stare, ale do pc)
Dakujem
no, tak urcite VIA procaky, pak celery do 500mhz myslim, a mozna i XP 1700+ podtaktovany.. --u kazdyho nutnej pruvan v case.
hm pri tom VIA ani moc prievanu netreba :D, inak copy that
MadCap
ja to planuju udelat u svyho 1700+ A0, 1,5V a chci ho ofukovat tunelem z bocnice. navic si myslim ze treba takovej Bartas by taky takhle sel. chce to ale pruvan v case a dobrej tunel :wink:
mne jel na mym vyrobenym pasivu i duron 950 s default napetim
ale medenej pasiv 1,5kg, zakladna 8*8cm, rozsirujici se na 12*12cm ;D
muj procak co mam v signature jede bez problemu jen s pasivem , ale musi byt dobre vetrana bedna. . . a v pokoji celkem chladno .
coze ?? 1,5 kg ?? ako si to tam mal uchytene ??? nemas nejake foto ??Citace:
Původně odeslal Sadam.
A aký pasív máš na mysli.
Keby si použil pasív z titana cu5tb tak taká K6 350 by nevedela že vôbec ide :wink:
uchyceny 4ma sroubama do deskyCitace:
Původně odeslal SajmoN
http://adamovo.wz.cz/PASIV1mini.jpg
no tak byly by to třeba: :lol:
386SX
386DX
486SX
486DX2
486DX4
PENTIUM do takovych 233
AMD K5
a ty ostatni sem nezkoušel... 8-)
Rozdiel je ide a "ide" s pasivom. Napr. 486DX4/100 len s pasivom (standardny maly 486kovy) pri zatazi spolahlivo mrzne.
ja taky nemyslim ty maly "sr**e", co se tam davaly (davaji)Citace:
Původně odeslal Rainbow
a prevadzkoval si to aj vertikalne, ci len takto horizontalne ... by som sa bal ze mi to na stojaka vytrhne socket z dosky aj s tymi dierami :))Citace:
Původně odeslal Sadam.
Rainbo ty vies o co ide.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Chcem spravit router.
Nus a chcem sa spytat ci by sla iba s pasivom K6-450 podtaktovana na 133, na 2V default 2.2.
2*66
Raibow : Ide to aj na 3.5*133=467 bezproblemov.
PS: Napiste kt by isli spolahlivo bez prievanu v case .
Ta K6-2 by mala ist. Asi aj ten moj Cyrix by isiel, kedze teraz ide len na 1,8V.
Myslis K6-2 450@133 , 2V?Citace:
Původně odeslal Rainbow
Inak sa tam da dat hocjaky pasiv, lebo to ma uchitenie na sockete
Ked tam das nejaky vacsi pasiv (na Socket A), tak by to mohlo ist aj na vyssej frekvencii tak, aby zostala nejaka rozumna teplota.
Ok , este nieco ta doska podpruje monitoring a ukazuje napajacie napatia.Citace:
Původně odeslal Rainbow
IO je 3.27-3.28(stabilne len 1 hodnota podla zvolenej fsb)
Zatial to faxci , rozmyslam ze to od kamosa kupim , a spravim z toho router , bolo by to vhodne?
Co myslis?
Me bezi K62/300 s pasivem ze Spire (certifikovanej AMD na Duron do 1GHz)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Vyborne , presne toto som chcel vediet .Citace:
Původně odeslal Damian
Nemas v case ziadne pridavne vetraky , ani v zdroji?
Sak asi vies ze s routerom nebudem nakladat ako s beznym pc , proste bude niekde hodene , nonstop zapnute a hotovo.
jedu s K6-2 400 2.2V na 200MHz pri 2.0V na pasiv od Spira do 1.5GHz - teplota odhadem do 50°C ...
K6 200 2.9V jela pri 2.0V na 120MHz v pohode na stejny pasiv jako predchozi
PPGA Celer 500MHz by na pasiv rozhodne spolehlive nejel ...
jo v pohode i vertikalneCitace:
Původně odeslal SajmoN
Nerad odporuji (zavání to chytráctvím ) ale pasiv jde provozovat až do P 4 2,8 GHz , mám ho objednán, a teď čekám až přijde . Je to nová technologie založená na Heattech. Problém bude asi pro nás cena - měla by být do 100 EURO (ale nevím co bude clo atd....)Citace:
Původně odeslal Baron
P.S. Když mi někdo prozradí, jak přesně vložit obrázek - tak ho pošlu . díky předem :idea:
Tak hod na nej link :wink:
Dej velký pozor, to info je zavádějící . Velice záleží na CASE a poloze pasivu, zejména orientace žeber (autoventilace) a dalších komponentech v compu např. HDD (celkový odběr ze zdroje ). Nejlepší řešení na router je FLASHDISK (znám levného výrobce) nic se netočí a tudíž ani nehřeje, téměř neomezená životnost atd...Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Jestli máš zájem na spolupráci napiš mi na mail - mohli by jsme si navzájem velmi pomoci .