Co znamená v BIOSu položka CPU Halt Command Detection.
Základní deska MSI KT4VL. Dík
Printable View
Co znamená v BIOSu položka CPU Halt Command Detection.
Základní deska MSI KT4VL. Dík
co zkusit MANUAL :wink: nevim jak ty ale ja mam v manualu kazdou polozku co je v Biosu popsanou
tusim...neni to nahodou zapinani sw chlazeni?
V manuálu nic není, jelikož tato položka je až v novém BIOSu.Citace:
Původně odeslal deathkiller
JE to zapinani sw chlazeni... 8-)Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
jj,je to SW chladenie CPU ale nedoporucujem pouzivat pokial mas TVkartu pretoze sa potom vyskituje zelene zrnenie(teda aspon mne :? )
btw:mne to chladilo o 7-8 stupnov dole co je podla mna dost :-)
SW chlazeni ve volnych cyklech procesoru jsou vkladany instrukce kere doslova zmrazi procesor ??? mne to pomohlo asi o 3 stupne dolu pri nezatizenem CPU ;D ale nefunguje to pri maximalni zatezi vypinam to treba kdyz koduju DVD...
zapíná funkci tepelné ochrany CPU....přesněji určuje dobu, po jaké se funkce bude aktivovat po startu PC
momentik, to co tu pise Over a ti predesli je to stejny ???
mohl bys to Overe prosim nejak pribilizit? diky
Je to urcite zapntie SW chladenia cez HALT prikaz - maju to vsetky novsie BIOSy na MSI. Na mojej KT4Ultra to slapalo dobre aj s TV kartou... Odporucam zapnut a kto nema nahodte si new BIOS.
super diky. mam to zapnuty :-)
mam k tomu jeste dotaz. netusite, jak moc to zpomaluje system?
kdyz jsem to vypl a nechal jet asi pul hodiny, tak se teplota vysplhala na 57 stupnu. kdyz jsem zkusil to stejny se zapnutym CPU halt... tak byla max. teplota 51 stupnu. ale jak se da zjistit rozdil vykonu? tusite nekdo?
diky za odpovedi
system by to spomalovat velmi nemalo, pretoze ak sa vyzaduje vykon procesora, tak ten halt to nebrzdi. asi tak nejako...Citace:
Původně odeslal pipp
ale jak teda vysvetlit zvyseni teploty pri stejne cinnosti za stejnych podminek?
a testoval jsem to pri vypoctu pi (Super PI - ftp://pi.super-computing.org/windows/super_pi.zip) a pri vypnutym to pocita v kratsich casech a to ne nahodne :wink: