Při stěhování se mi povedlo poškrábat obrazovku monitoru. Sehnal jsem si brusný papír jemnosti 2500 vrtačku a za mokra jsem zkusil monitor vybrousit. Výsledek je relativně dobrej, ALE není to ono. Neví někdo co s tím?
Printable View
Při stěhování se mi povedlo poškrábat obrazovku monitoru. Sehnal jsem si brusný papír jemnosti 2500 vrtačku a za mokra jsem zkusil monitor vybrousit. Výsledek je relativně dobrej, ALE není to ono. Neví někdo co s tím?
Zkus zubni pastu nebo cigaretovej popel.
doufam ze tn tvuj monitor nema protiodrazivou vrstvu ;D
Pokud ano tak si ji prave znicil :lol:
Tak to je drsne... :wink:Citace:
Původně odeslal K2
Ja mlatil matku po hlave kdyz mi monas utirala Okenou a ty na to jdes s brusnym papirem... :D
Ja som sa vratil z dovolenky a nasiel som svoj monitor cely za..spineny. Ked som ho utrel zistil som ze je podtym schovany asi 2cm skrabanec. Nie je hlboky, pravdepodobne len antireflexna vrstva. Problem je len ten ze je takmer zvisly a monitor je trinitron, co ma za nasledok ze to nejak lame svetlo a uz pri jemnom pohybe hlavy meni farby co dost rusi.
No stym ze skrabanec tam uz ostane som sa zmieril (poctivo cakam kym bude bratovrazda povolena ;-) ), akurat potrebujem stym nieoc spravit aby to to emenilo tie farby. Ta ryha je dost ostra, takze asi nejak zbrusit, ale nemam sajnu ako na to....
CO ja vim, tak kdyz prodavaji v bazarech poskrabane monasy, tak to zamaznou nejakou pastou nebo gelem, a kdyz se clovek dobre nepodiva, tak to zjisti az doma. Ale na vlastni oci jsem to jeste nevidel, tak nevim, jak moc to pomuze, ale treba by to slo pouzit...
Tak jsem to vyřešil šalamounsky děti dostaly "novej počítač a monitor" a já šáh do kasičky .....
To je ta nejvrchnejsi vrstva?Citace:
Původně odeslal DeeKay
Tak tu se mi prave podarilo nejakym chemickym bordelem na okna porusit. Vypada to jak skrabance. :evil: :evil: . Jde s tim neco udelat?
jde s tim udelat jen to ze ji odstranis celou a pak se to bude lesknout :(Citace:
Původně odeslal Dejvak
na monitor jedine vlaznou vodou a uterkou z mikrovlakna
Scheisse :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal DeeKay
No nic, asi to budu muset vydrzet. Pri spravnym natoceni monitoru a hlavy se na to da jakz takz koukat.
Jestli ta vrstva je to, co jsem na nekterejch monitorech videl, tak je taky dost scheisse, protoze se da v podstate setrit prstama. A zaruc to, ze na to sklo nebude nikdo sahat :roll:
Rek bych, kdyz se to bude moc lesknout, napni si na ramecek kus stary damsky puncochy a pripevni ho pred obrazovku. Myslim, ze nejlepsi by bylo, kdyby ta puncocha byla cerna. Ale zkus to i s normalni, kdyz ti ta tvoje nebo mama nebude moct cernou dodat. Samozrejme pak budes mit trochu jako u LCD omezenej uhel pozorovani, ale urcite min nez kdyz se ti tam z ruznejch stran bude vsechno mozny odrazet.