Nevedel by mi nekto poradit??Mam dosku Matsonic8137.
Mam v nej Duron 750.Uvazujem o kupe procaku 1,7Xp ,
ktory by som chcel pretaktovat cca 1,9-2Ghz.Da sa s touhle
dosku taktovat.V biose som nic nenasiel.....Alebo mam radsej kupit
Asus A7V8X??? :?
Printable View
Nevedel by mi nekto poradit??Mam dosku Matsonic8137.
Mam v nej Duron 750.Uvazujem o kupe procaku 1,7Xp ,
ktory by som chcel pretaktovat cca 1,9-2Ghz.Da sa s touhle
dosku taktovat.V biose som nic nenasiel.....Alebo mam radsej kupit
Asus A7V8X??? :?
No rad by som ti poradil ale myslim ze s doskou od Matsonicu sa tic neoplati vylepsovat :-(
Poradim ti jednu super vec: "Zbav sa jej najrychlejsie ako len mozes !!!" Je to totalny smejd. Ja mam tiez dosku Matsonic (SM7191SM) a je to uplny smejd. Predtym som tam mal Celerona 366 a teraz som do nej horko tazko napchal Celerona 800/900 a to som musel este ktomu upravovat redukciu prepajanim kontaktov a pod. A aj tak je ten kompik na ten doske brutalne zabrzdeny :evil:
Ozaj ti poradim predaj to a kup si nieco normalne ;D
rozhodovat se mezi ECS a ASUS :-) no nevim jestli bych si ja osobne vybral ;D
Matně si vzpomínám že známý před časem zdarma vyměnil MSI k7t pro2a za 8137C. Dal na ní XP1700 palomino a funguje to OK. V BIOSu se taktuje FSB pouze 140 a 150. Ohledně násobiče si teď nevzpomínám :wink:
Diky za rady.
ako tak zistujem,ta moja doska je total šmejd.
Asi pojde do koša...tohle je už asi moj 4 komp,a každy
ktory som mal som prataktoval,okrem tohoto a laka ma aj tenhle len s touto doskou to asi nepojde.
Ešte nevie mi niekto poradit neaku dobru do 3000.....
Dik,,,, :idea: :idea:
no, ako sa to vezme... síce to nie je ASUS, ale v programe CPU FSB mi dal 154MHZ FSB, fine tuning - jemné ladenie po 0,1 MHZ!
:o po 0,1 ???Citace:
Původně odeslal eraser007
jj je to mozne ze jde clekem Softovje taktit.. ale multiplier nezvednes.. a navic sveho casu sem mel ECS K7VZA+ ktera neumela menit FSB a pres CPU FSB sem ji mel na 155MHZ jela asi tak mesic.. pak sla dokoše pac se zacali projevovat znamky nestability i po vraceni na puvodni hodnotu
ja by som sa toho Matsonicu zbavil, to je dobra doska mozno do kancelarskeho PC, kde sa setri kazdou korunou, ale urcite nie do O/C PC, do 3000 korun kupis napr. EpoX 8K9AI s KT400, ale mozno zozenies v tej sume aj EPoX 8KRA2I s KT600 a to su uz vazne O/C dosticky :wink:Citace:
Původně odeslal Vacka
viac info o nich najdes napr. na www.epox.nl