Nazdar. Mám otázku - pokud mi poc po OC nenabehne do win (jen do postu), pomohlo by zvysit napeti na procak?
Printable View
Nazdar. Mám otázku - pokud mi poc po OC nenabehne do win (jen do postu), pomohlo by zvysit napeti na procak?
Mohlo by to pomoct.
Skoro jiste to pomuze :wink:
Skoro jistě to pomohlo. Letím na 133MHz FSB >:}
Vcore na 1.65V. To je ještě v normálu, doufám.
pohoda :) inak zmen si podpis :) a gratulujem, pretoze 1.3jky uz nie su moc oc a 133 je teda gut vysledok ;)Citace:
Původně odeslal Xeonix
MadCap
Díky moc, a to Rainbow nadává na MSI :wink: A jak je vidět na netu jsem jelikož, mám modem na COM1(na 126/31 mi vypadnul). :-)Citace:
Původně odeslal MadCap
Gratulujem. Velmi slusny vysledok.
1.65V je, pokial to budes adekvatne chladit, uplne v pohode.
wow 1,7GHz je fakt peknej vysledek 8-)
GRATULACE
voltaz je v pohode :-)
Tvá bývalá deska :wink: :D Je to parádní nášup. Kdyžtak sem hodim par obrazku ze sandry. :wink:
jjCitace:
Původně odeslal Xeonix
a je to aspon testovany v prime95 ?
Tak jsem musel prisoupnout jeste kapku napeti, teplota mi rapidne vzrusta :oops: . Zatim 1.7V . Prurazne je pamatuju-li si dobre nejak kolem 1.8V ne :?:
Pri zvysenom napeti Tualatin poriadne pecie... Nad 1,8V uz nechod.
taky doporučuju max 1,7 vys uz radsi neee jednak by uz to asi nemelo takovy prinos na OC a za riziko zničeni CPU to nestoji tech par MHz navic sam sem mel Tuala 1,2 poustel sem do nej max 1,7 a sel na 1650 coz me stacilo 8-)
Ja musim davat 1,8V, lebo doska menej nevie. Uz na tom bezim dost dlho, ale neodporucam - uz len kvoli teplote.
Tiez povazujem 1.7V za vrchne rozumne maximum (s prizmurenymi oboma ocami)...
mno ja mam 1.675 a to vlastne len kvoli tomu ze sa to najlachsie dratuje :) (spojit vsetky piny cca)
MadCap
Tak jste me vcera inspirovali, tak jsem ho prubnul na FSB:SDRAM = 133:133 a s VCore 1,7V jede jako vinko. Ted bezi Prime, jede celkem stabilne, ma 58°C za plny zateze, ale z orig box chladicem :-) Musim koupit neco lepsiho :?
1300MHz@1740MHz . Deska MSI je jedinečná. (muj názor )
PODPIS
Tak si jdu stahnout P95 a ozkousim jak to pujde. Zvysovat napeti uz tedy nebudu :? , snad to tak budu moct nechat :? , uz mam plany na vodnika >:} tak uvidime :wink: Jinak - je to rock stable, a 2000XP mi kouka na na pr.del :lol:
http://www.pctuning.cz/forum2/viewtopic.php?t=2591
1,65V , chladič :Spire Falcon Rock 5F271B1L3 , teplota 41-43st. zátěž 49st. V sobotu se chystám na test PRIM 95 ( 24hod test)
http://www.pctuning.cz/forum2/viewtopic.php?t=2591
1,65V , 41-43st. , zátěž 49st. Týden v provozu .(SUPER) V sobotu se chystám na test prim 95. ( 12 - 24 hod)
Mam ten isty trouble. 133 FSB - POST - OK, Himem.sys (dos) memory test OK, ale boot do win nejde. Vcore mam na default. MadCap tak mi PLS napis, ktore piny sa prepajaju (stratil som odkaz na Paolovu stranku) a co treba nastavit v BIOSe (ake napatie).Citace:
Původně odeslal MadCap
A este sa (sorry ze tak hlupo) spytam, zvysenie Vcore mi potom normalne nadetekuje HW Monitor v BIOSe? To preto aby som vedel ako sa presvedcit o uspechu dratkovania.
Mas to o post vyssie :evil: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=31960
Zmenene napatie sa bude zobrazovat v BIOSe aj vo vsetkych monitorovacich programoch.
A este co mam v biose nastavit (napatie) pretym ako zadratujem?