Mám Athlona XP 2500+ a chtěl bych ho přetaktovat na 3000+. Můžete mi poradit nějaký KVALITNÍ chladič do cca 1100,-. Děkuji
Printable View
Mám Athlona XP 2500+ a chtěl bych ho přetaktovat na 3000+. Můžete mi poradit nějaký KVALITNÍ chladič do cca 1100,-. Děkuji
Doporučil bych nějaký model od Arctic Cooling,¨za výbornou cenu podávají výborný výkon.Citace:
Původně odeslal LeVan
Tak tak, Arctic Copper Silent 2 za cca 700,- s TC a 600,- bez TC a jeste ti zbyde na kalbu :wink:
Tak to bych nedoporucil! Mam ho a je to shit :evil: Hlucnej,nechladi,proste shit!!!Citace:
Původně odeslal jago
Tak to ses asi jedinej komu AC nechladi a zda se hlucny :-)
jo DaMilo ses asi fakt jinej kdyz se ti zda hlucnej a spatnej (jak se napsal v jinom threadu mas asi blbej kus) ja ho mam a je naprosto f POHODE !
Díky za radu. Půjdu do toho Silent 2.
problem je to ze mas levy ruce nevim co je na nom hlucnyho ci ze nechladi.... chladim tim toho bartona a v zavreny skrini bez vetraku v bocnici mam pri 2260MHz s 1.725V full load 58 stupnu....Citace:
Původně odeslal DaMilo
Tak jsem asi levej,ale nejsem sam a vubec ocekaval jsem od AC CS2 lepsi vysledky! je to shit :lol:
Thermalright SK7 s nejakou 80 nebo 90 kou.
Teplotu mam kolem 45-load
See
ˇ
kde se da sehnat???A za kolik???Citace:
Původně odeslal BRUCEF
ja ho mam od Pavlise.
Artic a hlučnej to je nějakej vtip. :lol:
Tak k tomuhle nazoru se take priklanim. O te hlucnosti, no trosku bzuci ale skoro vubec neuchladi (mam namysli AC Copper Silent I)Citace:
Původně odeslal Fila
Tak si poradne zkontroluj jestli mas nasazenej chladic dobre mel sem coppera I a v pohode uchladil TBreda na 2.2GHz pri 1.7V na 54 stupnu v zavreny bedne tak jaky pak nechladi.Citace:
Původně odeslal IntEx