Nejde mi do hlavy, proc Sandra neuvadi u moji desky delicku 1/6, ale pouze 1/5 = pri FSB 200 MHz mam pry na PCI 40 MHz ???
Je to chyba programu (je nejaky, ktery to zmeri spravne) nebo desky, kde ta delicka 1/6 nefunguje (to se mi nezda) ???
Printable View
Nejde mi do hlavy, proc Sandra neuvadi u moji desky delicku 1/6, ale pouze 1/5 = pri FSB 200 MHz mam pry na PCI 40 MHz ???
Je to chyba programu (je nejaky, ktery to zmeri spravne) nebo desky, kde ta delicka 1/6 nefunguje (to se mi nezda) ???
sandra je šit ! vykašli sa na sandru. mne robila blbosti tiež s nieči nepamätam si už s čim. to ti vadi ? ???
Protoze Sandra je hloupa a stara a uvadi u tvoji desky chipset KT400 a ne KT600, tak se pak nediv. Fakt je celkem k nicemu. V sandre2002 muj procesor (pretaktovany) mel mensi vykon nez XP2800+ a v novy Sandre (8.xxx MAX3) ma samorzejme vetsi vykon, nez XP 2800+. Sandra je naprosto k nicemu.
jenom OT - pokud se poradne podivas - Sandra si vymysli pulku veci podle toho co kde vycte napr. z DMI a co ma ve svych tabulkach...
No, to je hezke, ze jste si ulevili, ale na otazku, zda je nejaky soft ktery to zmeri korektne, nikdo ani nemukl :oops:
Ani AIDA ti to nerekne. V linuxu mi jadro vypsalo,ze VT8237 jede na 33MHz. Jestli Ti to staci.
a na čo ti to je ? .... max na chvilu :roll:Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Krasne, thank you.Citace:
V linuxu mi jadro vypsalo,ze VT8237 jede na 33MHz
cLiVe: :roll: kolik veci ti je na chvili? Valna vetsina :!: Souhlasim s tim, ze cena ma to, co vydrzi, ale to se tu pak vsichni pletem :wink:
Proc u vsech vsudy, neni nejaky poradny softwarovy diagnosticky nastroj ???
Protoze frekvence PCI se softwarove zjistit neda.
Se nedivim ze mel mensi vykon, protoze ma mensi vykon :) Jestli to teda byl 2800+ Tbred (2250MHz) coz je vic nez 2244MHz a proto mas nizsi vykon. Sandra totiz meri vykon samotnyho CPU, kde FSB nehraje zadnou roli protoze se testovaci programek vejde do cache procesoru.Citace:
Původně odeslal svaca
2 Sam Hawkens: Keď nezoženieš žiaden soft, tak budeš musieť veriť, že pri FSB 200 sa tá delička prepne... Aspoň ja som na žiadnom Epoxe takúto možnosť (manuálne nastavenie) nevidel... Bios to nevypisuje?
BTW, hwinfo to nezobrazí? :?:
BIOS to nevypisuje. Bohozel, prakticky se to neda zjistit. A k tomu memu vypisu, ja jsem mluvil o tom, ze sandra jednou rekla vic a jednou min ! To je hunus, nehlede na to, ze mam FSB na 204. Original 2800+ je "pouze" na 333MHz.
sorry kamo to nachvilu bola myslena ako sranda :-)Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
na čo ti to je ? nachvilu :)))
ale vyprdni na sandru