Nevíte nahodou kam mám připojit čtečku karet co byla součástí balení.Zkoušel jsem ji připojit pomocí manuálu na USBCR1: USB Card Reader connector ale Win xp mi ji vůbec nenajde. ???
Printable View
Nevíte nahodou kam mám připojit čtečku karet co byla součástí balení.Zkoušel jsem ji připojit pomocí manuálu na USBCR1: USB Card Reader connector ale Win xp mi ji vůbec nenajde. ???
no ja ho tam mam tiez pripojeny a slape OK, ...teda nie celkom, lebo SM kartu mi to odmietlo nacitat.... :? ale WinXP sa tvari, ze citacku vidi ako 4 dalsie disky...
Inak , len tak mimochodom - namas nahodou nastrkane nejake USB zariadenia do USB portov , co su pod 1394a konektorom ??? , lebo prave tieto 2 USB konektory su s citackou zdielane :evil: :roll: ... nezavisle su iba tie 2 USB konekroty, co su pod "LAN portom" ... :!:
Ja ji dal do normalniho USB (ne do toho spec) a wokna ji nasly normalne
Musis tam dat driver od ECS.Citace:
Původně odeslal Marcelino
CF to cte bez driveru, na ostatni formaty musis mit driver.
Ja to mam nainstalovane - svietia mi normalne 4 nove disky, ale ked tam vopcham MS, tak sa nic nedeje - ako to tam mam vopchat - ma blikat ACCESS - nemam k tomu manual :roll:
Myslim ze SM se tam dava kontaktama nahoru.Citace:
Původně odeslal andux
Access se ma rozsvitit.
Pak najedes na prislusny disk a pracujes s daty. Za predpoklady tedy ze mas nainstalovany driver od ECS.
Ale ja tam potrebujem vopchat MS :roll: A ma tam zajst uplne cela? Ci ma ostat troxu trcat? Ak mas k tomu manual, tak sa plz pozri moc by si mi pomohol ???
Mam jednu otazku k tejto doske teda L7S7A2 je standatrne dodavana citacka kariet ??? ak ano tak niekoho idem dorazit ;))
jo standartně se dodává, ale já jsem jich kupoval celkem 7 a u 2 nebyly (u těch dvouch prvních kupovaných jako žhavá novinka)Citace:
Původně odeslal KOVO
Jo s tou stripped verzi (coz je vetsina krome uplne prvnich kousku) je standardne dodavana ctecka. Tri lidi z myho okoli tyhle desku maji a vsichni meli ctecku.Citace:
Původně odeslal TAKiTAK
ja som si ju tiez musel dokupit :evil: . za 299sk :D
ovladace potrebujes original k doske. XP-cka ti ju sice najdu a zobrazia sa ti vsetky styri typy ale nevies s nimi nic robit (okrem spominanej CF).
edit: smozrejme nemusia to byt ovladace priamo k doske ale musia byt priamo na tú čítacku.(link som uz zabudol ale mozem ti ich poslat na mail)
2 Peter5110: monentalne ju mam napojenu na K7S5A na interne USB1 a slape bez problemov. Na L7S7A2 ju nemozem vyskusat, pretoze ta doska je v zablombovanej bedni :evil: