Caute ludia. Nedavno som nainstaloval 3D mark 2001 SE a som trocha sklamany z vysledkov. Dostal som 4874 bodov, ale vyhodil som testy nature, pixel shader a este to pod tym. Vypise mi ze na to nemam hardware. Poradite?
Printable View
Caute ludia. Nedavno som nainstaloval 3D mark 2001 SE a som trocha sklamany z vysledkov. Dostal som 4874 bodov, ale vyhodil som testy nature, pixel shader a este to pod tym. Vypise mi ze na to nemam hardware. Poradite?
inno3d GF2 mx400 - tim to bude :wink:
no nevím, pokud to bylo na default, tak se mi ani moc nechce věřit žes dal skoro 5000 bodů. já míval kolem 3000b.
tvoje gk nema features pixel a vertex shader proto ti to nejede ja to az na rychlejsich kartach....
Aha, takze graficka, do riti s nou, som sa od*ebal, tyzden potom co som ju kupil som zistil o kolko lepsi je radeon 7500, a pritom je drahsi len o par stovak. Dakujem za odpovede ;-)
muzes si skusit nainstalovat 3danalyzer..s GF2MX400 by mel fungovat i na nature...(uz sem mel moznost shlednout...a neni to tak strasny) :-)
Uz som skusal ten andalyzer, pozapinal som tam vsetko mozne, potom som vsetko mozne povypinal ale stale nechce ist. Este som zabudol spomenut, ze ak si dam demo tak tam mi to ide.
a dal jsi force hook dll ???
v demu je to PREDPOCITANY, nejlepsi je podle me zapnout rozumne minimum pro DX8.1
Aha, ja mam cesku verziu, ak myslis to policko vlavo dole tak nedal. Bola tam nejaka vystraha tak som to nechal tak. Inac, uz som videl to forum o analyzery tam nizsie a pochopil som ze je to naozaj v tom. Doma vyskusam. Dik