Velkej problem - asi ovladace
Mam 8RDA+ a predevcirem jsem koupil novej disk, takze jsem musel instalovat znova.
Jenze pokazdy driv nebo pozdejc (do pul hodiny po instalaci) mi to zaclo kravit, chtel jsem neco spustit a vyskocila hlaska "spravna inicializace aplikace se nezdarila". Nekolikrat jsem preinstaloval cely posrany Windowsy a porad stejny (nehlede na to, ze na prvnich 2 instalacich mi jako bonus priletel Blaster ;D ).
Mam dojem ze jsem ale prisel na duvod - ovladace nForce, konkretne 2.45. Ted naposledy jsem je neinstaloval, rozbalil to a nainstaloval jen sitovku a zvuk, abych aspon moh na net. Uz je to nekolik hodin, vsechno dodelany, takze je pravdepodobne problem nekde ve zbytku ovladacu. Co mam ale delat???? A stalo se neco podobnyho uz nekomu?
Re: Velkej problem - asi ovladace
Citace:
Původně odeslal Octopuss
Mam 8RDA+ a predevcirem jsem koupil novej disk, takze jsem musel instalovat znova.
OT - To si teda opravdu nemusel. Rika Ti neco kopie 1:1 ?
Citace:
Původně odeslal Octopuss
Jenze pokazdy driv nebo pozdejc (do pul hodiny po instalaci) mi to zaclo kravit, chtel jsem neco spustit a vyskocila hlaska "spravna inicializace aplikace se nezdarila". Nekolikrat jsem preinstaloval cely Windowsy a porad stejny (nehlede na to, ze na prvnich 2 instalacich mi jako bonus priletel Blaster ;D ).
OT2 - Stahuj aktualizace, sleduj MS security bulletin :roll:
Citace:
Původně odeslal Octopuss
Mam dojem ze jsem ale prisel na duvod - ovladace nForce, konkretne 2.45. Ted naposledy jsem je neinstaloval, rozbalil to a nainstaloval jen sitovku a zvuk, abych aspon moh na net. Uz je to nekolik hodin, vsechno dodelany, takze je pravdepodobne problem nekde ve zbytku ovladacu. Co mam ale delat???? A stalo se neco podobnyho uz nekomu?
Co mas delat ? Co takhle zkusit 2.03 ? To Te nenapadlo ?
Ach jo...
OT - To si teda opravdu nemusel. Rika Ti neco kopie 1:1 ?
To mi nic nerika. Asi se to dela nejakejma Partition Magicama a podobne, ne? Tomu neverim. A navic predchozi disk sel do kytek.
OT2 - Stahuj aktualizace, sleduj MS security bulletin :roll:
Aktualizace stahuju, ale nevedel jsem, ze se viry sirej i jinak nez mailem.
Co mas delat ? Co takhle zkusit 2.03 ? To Te nenapadlo ?
To mam jako pouzivat zastaraly ovladace? Jeste jsem neupad. Navic na jinejch kompech co jsem instaloval to funguje i se 2.45.
2Octopuss: 1) To mas pak tezky...
2) Prekvapko :roll:
3) Zastaraly ovladace... Zastaraly.. Kdyz jim tak chces rikat... Jinak jsou nejspolehlivejsi... Jak (kupodivu :wink: ) spravne podotknul Pindourecek stahni si ze solteku 2.05... Jinak s 2.45 ma problemy vice lidi... Hlavne se zvukem. Staci se koukat kolem sebe.
Citace:
Původně odeslal Dawe
2Octopuss: 1) To mas pak tezky...
2) Prekvapko :roll:
3) Zastaraly ovladace... Zastaraly.. Kdyz jim tak chces rikat... Jinak jsou nejspolehlivejsi... Jak (kupodivu :wink: ) spravne podotknul Pindourecek stahni si ze solteku 2.05... Jinak s 2.45 ma problemy vice lidi... Hlavne se zvukem. Staci se koukat kolem sebe.
...zvuk sa da celkom dobre poriesit original ovladacmi od Realtecu :wink:
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
To uz nebylo predmetem diskuse. :wink: A jsou i lepsi cesty nez drivery od Realteku... To samo nelze uplatnit na vsech deskach...
Citace:
Původně odeslal Dawe
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
To uz nebylo predmetem diskuse. :wink: A jsou i lepsi cesty nez drivery od Realteku... To samo nelze uplatnit na vsech deskach...
Přesně tak.
Nenapada vas ktera cast ovladacu to muze byt? Rikam, ani zvuk ani sit, grafika ne, mam ATInu, IDE tam neni...