Myslíte si, že Hercules 3D Prophet 9800 PRO 128MB za 9000 by byla dobrá koupě ? ;D
Printable View
Myslíte si, že Hercules 3D Prophet 9800 PRO 128MB za 9000 by byla dobrá koupě ? ;D
asi jo (normalne je tak za 12000) :!:
Ber pokial davaju!
pokud je k tomu záruka, tak 100%
To ja bych ji bral hned(kdybych nemel tu co mam)Citace:
Původně odeslal Strider
jj za devitku ji ber! :wink: A kde ji kupujes za tuhle cenu?...
za 9k ber vsema deseti :wink: Nechces mi taky jednu sehnat :wink:
Za ty prachy je to dobrá koupě(já ji koupil od kámoše za 10tis.), jinak cena je dnes v CC 14 193 Kč s DPH
Ta karta ma akorat nizsi takt pameti a jadra..
9800pro standard=jádro na 380MHz a 680MHz pameti
9800pro low=jádro na 325MHza 580MHz pameti
Dost podstatne :-o , takovy frekvence ma i 9700PROcko (325/620)
jj 9800 bude horsi 9700Pro. Ale taky levnejsi :-)
Aha tak to je docela provar :? Ja ani nevim ze existuje nakej R9800Pro LOW? :eek: :roll:Citace:
Původně odeslal nex
Jo.A pak se objevi jeste SE verze,ktery bude mit 128bit sbernici+8pip nebo 256bit+4 pipky...Citace:
Původně odeslal Jerrys
:arrow: no tak to bych si nevybral zadnou jedna lepsi nez druha ale tý s 256bit treba nejak pujde zapnout tech 8pipek... :roll:Citace:
Původně odeslal nex
Tak to jsem taky nevěděl, že Hercules dělá low a standart. :eek: Zatím je to stejně jedno, ten člověk se mi zatím ještě neozval. :?Citace:
Původně odeslal Jerrys
Jezis to neni low, to je nova karta 9800np :wink: Mozna si to tak Hercules pojmenoval :-)
??? Existuju 3 verzie 9800viek:Citace:
Původně odeslal nex
9800pro
9800
9800se
(+ este "specialna" verzia 9800ky distribuovana v masinach od Dellu)
No vím, že je 9800np, 9800Pro a teď bude 9800se. Ale o žádné 9800Pro standart a low ne. :roll:
Low je muj interni nazev.Takze se omlouvam za zmatek :oops:Citace:
Původně odeslal Strider
Aha. Já si říkal, že to bude asi tvoje označení. Ale proč se nezeptat. :wink:
Tak jak to vypadá, tak ta karta je sice asi nová jenže bez dokladu a záručního listu - prý to byl dar. Tak nevím. Kupovat zajíce v pytli se mi nechce. To by ta cena musela jít dolů a ještě si ji pěkně otestovat. :?
Takový dáreček je fakt supr. :roll: :?Citace:
Původně odeslal Strider
Kdybych měl něco takového dostat tak bych si k tomu vyřval minimálně záručák. :wink:
Smarja pokud mu to nekdo OPRAVDU daroval, tak by ten zarucak a ucet mel mit nekde doma. Kupoval jsem brachovi film na DVD za pitomou tisicovku a rozhodne jsem ucet nevyhazoval. U grafarny za 12 nebo kolik tisic bych to nevyhodil tim vice. Je to nejake podezrele...jestli se nahodou nejedna o "vypujcene" zbozi.
po zkušenostech nebrat nic dražšího bez záručáku, ona je to potom někdy pěkně "levná" koupě
Souhlasím. Bez záručáku do toho jen tak nepůjdu. Jak jsem psal. Buď sežene ten záručák nebo ještě slevní a já si to budu moct pořádně ozkoušet. Zajíce v pytli kupovat nebudu.
Jestli je to opravdu dar, tak má opravdu někdo kliku. Takové dary bych chtěl mít taky. :roll: