Je lepsi Intel nebo AMD? Pripadne o kolik? Pokud budeme uvazovat v ramci AMD, vyplati se Barton nebo staci TB?
Diky.
Printable View
Je lepsi Intel nebo AMD? Pripadne o kolik? Pokud budeme uvazovat v ramci AMD, vyplati se Barton nebo staci TB?
Diky.
na vypocty radsej kup bartona
Aj ked fadim AMD, na toto by bola lepsia asi P4 a ak amd tak potom radsej TB. Tam ide hlavne o frekvenciu a pametovu priepustnost, cize P4 (zial) bude asi spravnou volbou :evil:Citace:
Původně odeslal Slusnak
Ked ale pouzijes nejaky 1700+ @ 200x10 to by mohlo fachcit slusne
Jestli v renderingu nejaky narocny sceny budes mit rozdil ve finale 5 minut tak podle me nema cenu investovat 3 nasobek ceny do p4, jestli te to zivy tak si klidne kup p4 ale jinak bych volivl 2500+ bartona.
Musi stacit Barton, a to i kvuli cene, diky.
Určitě... BARTON bude stačit... :wink:
V maxku delam uz par let a muzu rici, ze TB je rozhodne rychlejsi nez P4. Rychlost se priklani na stranu TB i pokud porovnavame to cislo s + . P4 ma vyhodu, ze na max5 je performace pack se silnou optimalizaci, ktera zrychluje o desitky %, ale i tak obcas TB boduje. Celeron se vybec nechyta. Na netu je par benchmarku s porovnanim, chce to jenom hledat.
No tusim si budem musiet poopravit nazor o TB v renderingu...asi som precital vela "nezaujatych" recencii ???Citace:
Původně odeslal stealth
stealth no sak prave, p4 je slaby bez optimalizacie, ale ak ma clovek 3dsmax5ku, tak by som bral p4, inak jasna volba barton 2500
a ak ma clovek nove p4 s ht, tak je to uplne jasne
ono ak nieco robis profesionalne, tak aj 20000 nie je vela, ten komp si na seba zaraba
Plne souhlasim...taky fandim spise AMD :wink: ,ale je fakt, ze na rendering by byl lepsi P4 a nejlip s HT :|
No anebo si jeste chvilku pockej na A64.. Protoze zatim vypada solidne..
Pravdu hovorí - počkaj na Athlona 64 - veď to je nová generácia!Citace:
Původně odeslal Mirectec
Vraj sa pracuje na 3dsMAX6 možno je už aj hotový/ a asi bude obsahovať nejaké tie optimalizácie pre AMD 64 ??? dúfam
inak siahni /píše sa mi tažko/ :? po P4 3,2GHZ HT alebo si
počkaj na Presscot.
alebo ser na to a kúp si Bartona...