Trochu som sa hral s mojim CPU a podtaktoval som ho na orig. 1800+.
Ked som ho znovu taktil tak som ho dal 11,5 X 151 = 1736 MHz a pri starte systemu mi vypisalo ze to je ATHLON XP 2400+ cim to je??? A tak isto mi to vypisal aj WCPUID.
Printable View
Trochu som sa hral s mojim CPU a podtaktoval som ho na orig. 1800+.
Ked som ho znovu taktil tak som ho dal 11,5 X 151 = 1736 MHz a pri starte systemu mi vypisalo ze to je ATHLON XP 2400+ cim to je??? A tak isto mi to vypisal aj WCPUID.
me to taky pise 2400+ kdyz mam MULTIPLIKATOR na 12 a 2600+ kdyz to mam na 12.5
ted jedu 182*12 (3000+ ;D ) a bios i wcpuid ukazujou 2400+ :!:
Někdy se hold vloudí malá chybička... :wink:
jooo ti od intelu tomu vzdycky rozumej nejvic..... :evil:Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Pravdepodobne mate tak chytrej BIOS, kterej to urcuje podle multaku, ne?
ja mam tu samou desku a dela mi to sami to bude proste MSI!!!Ja mam ted nasobic na 13,5 a ukazuje to 2800+Citace:
Původně odeslal cd-mann
Desky MSI ukazujou podle multaku a delicky.. Myslim..
me to ukazuje spravne heč :wink:Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
Tak mně to pořád ukazuje originální značení - XP1700+ a je jedno, jak to mám nataktovaný.. Sem si na to zvykl a jaká to je prdel, když to XP1700+ nakope Pentiu 4 na 2.53 :-))
Edit: teda samozřejmě CPU ID ukazuje správnou reálnou frekvenci, ale označení procesoru pořád XP1700+
Brácha má ECS L7S7A2L a ta mu ukazuje už v BIOSU přepočtení na XP rating - asi má v sobě tu kalkulačku - ukazuje to i při nestandardním FSB - takže pokud chcete vidět, co máte, už na startu, tak si pořiďtě tohle - ale s taktováním se docela rozlučte (teda pokud nepůjdete do Vcore moddu ;D )