Rozmyslam nad ACEROM AL1931 a nad AOC LM919. Kto by mi vedel poradit nieco lepsie al. ktory s tych dvoch je lepsi, pripadne preco tie cenove rozdiely ked parametre su rovnake(kvalita obrazu, atď)
diky
Printable View
Rozmyslam nad ACEROM AL1931 a nad AOC LM919. Kto by mi vedel poradit nieco lepsie al. ktory s tych dvoch je lepsi, pripadne preco tie cenove rozdiely ked parametre su rovnake(kvalita obrazu, atď)
diky
Zkus se jeste podivat po NEOVO K-19 (kontrasr 600:1) nebo po neovejsim F-419 (kontrast 700:1 !!)
Mam sice doma jen 15" ale jsem s ni spokojenej :)
Nemyslim ze by tyto dva LCD mely srovnatelne parametry, cenove rozdily jsou protoze Acer je 19" a AOC jen 18"Citace:
Původně odeslal 8705058989
Acer LCD 19" AL1931 :arrow: 25 968 Kč
>>>TADY<<<
Acer LCD 19" AL922 :arrow: 22 813 Kč
>>>TADY<<<
Parametry mluví samy za sebe :wink:
Taky by me zajimalo co doporucujete v tyhle cenovy kategorii :arrow: Kazdopadne parametry nejsou vsechno :!:
sory ze pisu uplnej offtopic, ale nemyslim si ze by bylo buhvijak moudry davat si za nick svoje rodny cislo :lol:
jinka bych se primlouval za nejakyho Acera (vyber si podle penez a vkusu mezi 922 a 1931)
dobry postreh, cakal som kedy to dakto napise. dal by som si nejaky lepsi nick ale neviem jak si ho mozem zmenit. Moze poradit daktoCitace:
Původně odeslal Braindead
Napis do sprav pre Adminov, aky chces novy nick - niekto ti to zmeni.