Mam jednu MP3, co sem si o ní na 100% jistej, že je to MP3Pro, jenom mi nejde přehrát tak, aby hrála líp než obyč MP3.
MPEG 2.0 layer 3
64kbit
22050Hz
Nevíte někdo o nějakym programu, kterej by to dokázal convertovat třeba na .wav?
Dikes
Printable View
Mam jednu MP3, co sem si o ní na 100% jistej, že je to MP3Pro, jenom mi nejde přehrát tak, aby hrála líp než obyč MP3.
MPEG 2.0 layer 3
64kbit
22050Hz
Nevíte někdo o nějakym programu, kterej by to dokázal convertovat třeba na .wav?
Dikes
Každej program, kterej umí klasický MP3!Citace:
Původně odeslal Gappa
Sám jsem MPPro zkoušel a nevim jestli je to takovej zázrak :?
Ten "zazrak" na MP3 Pro je prave v tom, ze obycajny program to prehra ako MP3ojku v nizsej kvalite a program, ktory rozumie formatu MP3 Pro, to prehra omnoho lepsie.
Tak mi jmenuj program, kterej to přehrává jako "speciální" MP3Citace:
Původně odeslal Rainbow
No já jsem to zkoušel přehrávat s tím plug-in-em pro WinAmp a nepoznal jsem žádný zlepšení ???
Cool edit pro 2.0 - www.syntrillium.com - neviem ci ta stranka este funguje, odkupil to Adobe.
a co velikost? vzdyt je to o dost mensi.Citace:
Původně odeslal SOAD
ale uz jsem od toho taky upustil. mozna jsem fajnsmekr ale proste je pro mne mp3pro takove divne znejci. hudba nema tu hloubku a barvitost.
Jasně ta velikost je velkou výhodou!Ale ten zvuk rozhodně neni lepší :? Spíš horšíCitace:
Původně odeslal jedik
Pri 128kbps ma MP3Pro lepsi zvuk ako MP3. Nemozes porovnavat 64kbps MP3Pro so 128kbps MP3.
Myslíš ???Citace:
Původně odeslal Rainbow