Zdravim ma nekdo zkusenosti s touhle kartou protoze ta cena je docela slusna.
AXLE Geforce 4 FX5800 128MB DDR 400MHz, AGP 8x, TV out / DVI s
Cena s DPH: 7 120,00 Kč
Printable View
Zdravim ma nekdo zkusenosti s touhle kartou protoze ta cena je docela slusna.
AXLE Geforce 4 FX5800 128MB DDR 400MHz, AGP 8x, TV out / DVI s
Cena s DPH: 7 120,00 Kč
to je cena v obchode nebo kde ???
ja bych ho za tuhle cenu bral taky :!:
Vsetky FXky robil jeden vyrobca - nVidia. A vsetky su rovnake.
Dokonca rozdiel medzi FX5800 a FX5800 Ultra je iba v chladici!!!! Ramky su rovnake.
Ja som moju zohnal za 6200,- KC s DPH, tak som nevahal... a Ultra na 500/1000MHz je doma.
A kde si sehnal Sparkle 5800 za 6200Kc? To je super cena :!: ja mel Sparkle G3Ti200 a sla taky dost dobre točit :-)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
toto bola extremne vynimocna cena, ako som kupil 2 tyzdne predtym Gigabyte Radeon 9700Pro 128MB za 6900,- KC s DPH... vzdy po 1 ks.
je to AXEL a ten je stejnej jak MANLI= nebrat :!:
Me se zamlova ten Sparkle je to sice taky OEM ale mam s nim dobry zkusenosti, nevite nekdo kolik stoji Sparkle 5800 normalne?... :roll:
Ako som povedal, Abit, Asus, Manli, moje Sparkle - ta ista karta, iba ina nalepka na chladici.Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
A mozes mi verit, ze kedze som na FX presiel z Gigabytackeho Radeonu 8500, viem co je kvalitny obraz.
okrem toho, na LCD vidim kazde rozmaznitie, a ver mi, ze som FXku poriadne prehnal cez Nokia testy...
Proc sis nenechal to radlo 9700Pro? Kdybys ho pretocil, tak mas urcite lepsi vykon :-)
Ten vykon je dost vyrovnany a kupoval som ho pre kamosa. Vtedy som si myslel, ze mi R8500 este pol roka vydrzi... stacilo, ze mal tyzden R9700Pro a uz som rozmyslal aj ja. A pritrafila sa FX5800...
Kde si zohnal tu FX 5800 Sparkle ??? Na slovensku ci v cechach ?
2 wuuduu a kde si sehnal R 9700 Pro za 6900,- ???
na Slovensku, predsa.... take ceny v CZ este nemate...
kolik stoji postovny ze slovenska do cech ??? ;D :-) mas aspon link na ten shop ??
Hmm mas casto nejake take akciosky ??? Nedalo by sa daco vybavit :oops: ... zapodobne cenu :?:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Link nepomoze, niekedy nieco je, niekedy nie... nexcem vyzradit, pretoze niekdy su tam fakt perly. Ale niekto mozno vie, tak drzte tajomstvo...
2Semik: treba len CAKAT...
Mas SZ :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Som zvedavy ci to je ono :eek:
to vydrzis ten rambajz co FX5800 vydava? ???
2Dee: nevydava... a pri boote mi to nevadi, inak som sa do RAMBAJS modu este nedostal a UT2k3 som mastil o 106...
Okrem toho mam specialny vyrobeny dreveny case, kde je taky prievan, ze GPU je stale studene aj s RAMkami... takze mozno preto.
2Deekay: niekomu to asi nevadi :) - karat vsak hreje ako diabol. Mno ja uz rozmyslam ako zrusit ten 80mm vetrak AC TC z mojej GF3Ti 200 a nahradit niecim inym.
Zalman to jisti :wink:Citace:
Původně odeslal GABO
Ma cenu do tyhle karty jit ??? Cena by byla celkem prizniva...
kua kdybych nekde sehnal toho Sparkle 5800 co jde na Ultra (500/100) za tech 6200Kc tak bych do toho mozna sel :!:
2jerrys: tak to asi normalne v obchode nesezenes :wink:
2lullu: Nema cenu do ni jit :wink: