GiGamaster, Princo, Fortis, Sentinel, Imation, Memorex, Optodisc. Najlepsie alebo lepsie povedane najspolahlivejsie!
Printable View
GiGamaster, Princo, Fortis, Sentinel, Imation, Memorex, Optodisc. Najlepsie alebo lepsie povedane najspolahlivejsie!
No mam dobre zkusenosti s Verbatim 2x, zatim palene na Pioneerech, jine jsem nezkousel ale prej Gigamastery sou $hity, v Multisdicich je pokazde neco jineho a kvalita se ruzni. A taky jsem slysel, ze vyrobce Taiyo Yuden uz neni v DVD mediich tak dobry jako v CD...
sony nebo verbatim tam si muzes bejt kvalitou jistej....jak pro DVD- tak DVD+
nevim jak v dvd, ale tyhle značky v cd oboru jsou ty největší shity... :roll:Citace:
Původně odeslal Vlado Velky
Tak to nesouhlasim :evil: Já pálim jedině na GiGamaster a nikdy jsem neměl sebemenší problém!!!A to nepálim zrovna málo!Citace:
Původně odeslal KuKla
ponuka DVD-R/+R medii je zatial pomerne uzka, co sa v priebehu par mesiacov dufajme zlepsi a pribudnu i "znackovejsi" vyrobcovia nez uvedene znacky
pri DVD-R mediach plati asi cosi podobne ako pri CD-R a to, ze nie kazde medium "chuti" rovnako kazdej napalovacke, preto sa oplati predom vytypovane medium otestovat
napriklad media DVD-R Princo 4x nechutia Toshibe SD-R5112 a vie na ne palit IBA 1x rychlostou :? naopak take Traxdaty ma velmi rada a nema s nimi absolutne ziaden problem, aj celkovo si myslim, ze tieto media su vcelku kvalitne, co samo (a bohuzial) ukaze az cas :?
mozno by bolo vhodne vytvorit thread, v ktorom by uzivatelia uvadzali jednotlive typy DVD-R/+R napalovaciek a media, s ktorymi si dobre "rozumeju" :wink: :idea:
ak potrebujete zistit vyrobcu media a zopar dalsich infos, mozete skusit softik DVD Plus Identifier, http://dvdplusid.cdfreaks.com
v posledním CHipu vyšel test dvd medií, jako vítěz byl vyhlášena logicky Sony dvd+r a jako druhý Verbatim dvd-r...samozřejmě ceny jsou vyšší, ale než pak o ty data přijít (psali tam, že některá media jsou vysoce nekvalitní... :roll: ).
...no tohle je docela good softik (ten DVD identifier) akorat mne nechce zobrazovat zadne informace o mediu...vubec nic. Nemusi se jeste neco eXtra nainstalovat?Citace:
Původně odeslal a4000
no, tento soft je asi iba na DVD+R media, mozno preto :oops:Citace:
Původně odeslal Firestone
ked mas DVD-R napalovacku, tak skus DVDInfoPro 2.0 z http://www.dvdinfopro.com, neskusal som ho este, ale cochvila to napravim ;D
...no vida ho! Vic hlav, vic vi! Diky za upozorneni, uplne jsem to prehledl.Citace:
Původně odeslal a4000
IMATION je naj CD-R medium na svete!!! Lepsie som este nenasiel, aj verbatiny su ok, ale imation je naj!Citace:
Původně odeslal KuKla
CD-R od Sentinel je Taiyo Yuden :wink: , s ostatnim suhlasimCitace:
Původně odeslal KuKla
To je nejaka forma huoru alebo to myslis vazneCitace:
Původně odeslal lele007
BTW ja palim uz 5 rokov na jedinu znacku (TDK) a zatial musim zaklopat co sa tyka kompatibility s prehravacmi rozneho druhu je super ale o imation nemam ziadne iluzie a verbatim (mitsubishi rube pralesy takych hajzlov nepodporujem ;D )
to SOAD, lele007, Laci, juzko
neviem pani ci ste si vsimli, ale v tomto threade je rec o DVD+R/-R mediach a nie o CD-R, tak prosim majte prispevky v tomto duchu a s prepacenim neza*ierajte to tu vyhlaseniami typu "media XX su najlepsie, lebo JA palim len a len na ne alebo media YY su naj a media ZZ su zas smejdy", pokial to neviete dolozit nejakymi rozumnymi faktami, vdaka...
Citace:
Původně odeslal a4000
Verbatim DVD-R RulezzzzzzzZZZZZZZZZ
Thanks
aku mas palicku a konkretne, ktore Verbatimi si s nou skusal ?Citace:
Původně odeslal Vlado Velky
Citace:
Původně odeslal lele007
Naprosty suhlas BRATU 8-)
Z mých zkušeností je Imation pěknej shit.
Verbatimky jsou vynikající. Žádný problém.
a co hovorite na Traxdata DVD-R ??? je to u nas okolo 75sk (Kosice), Imation (110sk), a nejaky shit LEAD Data (55sk)... su este ale uz nepamatam :)
Ano Traxdata su super ale tie nove teda Data Video DVD-R za 66 Sk :-)Citace:
Původně odeslal lele007
Zalezi od vypalovacky. Ja ted koupil LG GSA-4040B. Uz sem skousel nekolik medii vsechny prodavany jako 4x... Multidisk, Princo, That´s Write (vsechny DVD-R) mi dou jenom 2x. Verbatimy DVD+-R a HPcka DVD+R dou v pohode 4x. Vic medii sem zatim nekoupil .... clovek si to musi nekde vygooglit nebo osobne vyzkouset :) Kdyby byli naky media kvalit Verbatimu za cenu Princa vubec bych se nebranil :D
me se ted docela libi todle: Memorex 4x DVD+R za 57,- asi do nich pudu, protoze ty levny minusovy media nejsou nic moc :roll:
Kde je maj? :idea:Citace:
Původně odeslal Braindead
myslim ze v softcomu
DVD-R i DVD+R Verbatim DataLifePlus (s AZO) - velmi dobré zkušenosti.
Ve větším množství (alespoň 20ks) jsem schopen sehnat DVD+R 4x Verbatim DataLifePlus za cenu pod 60,- bez DPH v balení po 10ks v krabičce. Čím víc, tím nižší cena (nad 50ks za 55,- Kč).