-
Barton a taktovanie
Takze som vlastnikom Bartna 2500+, doska GA - 7VAX, rev. 1.1, precital som tu zopar threadov a vcelku mi je jasne ze na tejto doske asi Bartna na FSB 400 nedostanem, aj ked niektori sa pravdepodobne dostali, ale mne sa to nepodarilo, strop bol cca 195 FSB, v pohode mi ide na 166 x 12,5 teda max nasobic ktory doska ponuka, moja otazka je mam ist do novej dosky s KT 600 alebo NForce alebo mam premapovat nasobic, inak to prmapovanie som akosi nepochopil a kedze nie som moc technicky typ poprosil by som ci by nebol niekto tak laskavy mi to podrobne napisat co kde rozpojit a co kde spojit, dakujem velmi pekne
-
ide mi o dosku ktoru mam ta nevie nasobice nad 12,5 :?
-
BIOS
Tak tenhle problem sem mel taky u desky Asus A7n8x..pro me byl strop 196 FSb,ale hned se to vyresilo flaschnutim nejnovejsiho biosu pro tu mou desku.A verim ze presne to pomuze i tobe.
-
Tak to budes muset zadratovat na pevno na Socketu http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=232460#232460
-EDIT- Kam sakra zmizl muj post ??? :evil:
-
no tak neviem, dal som aj najnovsi BIOS teda mal som poslednu verziu od GA ale dal som tu modnutu od Speca, ale ani tak mi to nenabehne, oba FSB DIP switche som dal do polohy ON a nenabehlo to, cosi som cital o tom ze nemusi to podporovat PLL ci co, a v podstate ani v tom novom Specovom BIOSe neviem co znamenaju tie polozky PLL/16, 20, 24 atd., neviem ktora polozka je delic 1/6 proste mam z toho mierny chaos, asi by to chcelo samostatny thread GA 7 VAX ;D