je na http://www.hardocp.com/
Ja to rikam porad, EPoX, Abit, EPoX a zase Abit .... :-)))
Akorat me zarazeji jejich problemy. Se stabilitou nemam vubec, s pretaktovanim taky ne a RAID bootoje v pohode ?
Ze by meli leve ruce ?
Printable View
je na http://www.hardocp.com/
Ja to rikam porad, EPoX, Abit, EPoX a zase Abit .... :-)))
Akorat me zarazeji jejich problemy. Se stabilitou nemam vubec, s pretaktovanim taky ne a RAID bootoje v pohode ?
Ze by meli leve ruce ?
Jeste bych chtel podotknout, ze vsechny EPoXy co jsem drzel v ruce, a to byly snad vsechny :-) (KT133A, AMD761, KT266A, KT333, KT400, KT600, nForce2) se vyznacovaly spickovym pametovym radicem, ktery byl exelentne kompaktibilni! Specialne desky s KT400 na nich snad bezeli vsechny pameti.
Mno prave ju citam...uvidime co sa docitam. Pravdu poviem ze sledujem HARDOCP pravidelne a zda sa mi ze akosi VIA im nevonia...ako keby im nVidia platila trosku.... :wink:
UFF tak som precital: akosi sa mi prestava ten server pacit. Odkedy tam mali problem dost velky s nejakou recenziou (nieco tam upravili vysledky ci co a prislo sa na to) tak tie ich recenzie stoja doslova za teply prd :(.
AKoze aj 8RDA3+ aj 8KRA2+ dopadla co sa tyka taktovania katastrofalne...pri oboch napisali kratky komentar plny debilit doslova. Neverim ze by im EPoX zaslal poruchane dosky - oboje som mal doma a dokazal ich odladit na jednicku, taktovalo sa perfektne...fakt neviem.
:evil: :evil: :evil: :evil:
Hehe, no urcite "komunity" (napr. treba pozriet Rage3D fora) nehovoria HardOCP inak ako TardOCP... Povedal by som, ze je fer povedat ze tak trochu "nadrziavaju" nVidii. Hlavne v oblasti grafickych kariet...
asi vsichnio dostali zaadaxa 5900ultru a ted musej vyzdvihovat nvidii ...pritom logicky mysleni je pro...NO FALME
Skuste si naschval pozriet vysledky ich dvocjh poslednych testovanych dosiek s KT600 chipsetom od ABITU a od EPoXU doslova rovnake vysledky co sa tyka stability. Hlavne velmi kratky pokec v casti recenzii o pretaktovani.....proste neverim ze dostali po sebe dve tak zle kusy dosiek... :evil:
Aj tak som na to nasr :evil:
nehlede na to ze kdyby dostali spatnou desku tak nejede vubec ci dela hrozny haluze, a ne ze jede na 80% vykonu, proste tam daly to nejhorsi nastaveni na pametech a jeste si vyseldky upravili dle uplatku.
2GABO: tvoji recenzi by meli videt to by se stydeli az hanba.
Presne, presne. Ufff, trochu jste me uklidnili, svymi prispevky ..... :-))))
Byl jsem hrozne rozrusen ....
Aby som nebol kriticky ....v recenziach mam aj ja chyby v mojich teda - napr. ma strasne stve ze nemam resp. nemam moznost pri recenziach mat poruke 3x DIMM PC2700 a 3xDIMM PC3200 pripadne aj obojstranne (viete co myslim).
8KRA2+ som testoval s jednou vybornou pametou (zname C Samsung čipy) a druhou total haluzou a nevsimol som si ani jeden problem nestability po pretaktovani, nie to este na default nastaveniach a najhorsich casovaniach.
Mam uz teda skor nez len pocit ze sa HardOCP neubera v recenziach dobrym smerom :evil:. Ked som zacal asi pred troma / dvoma rokmi pisat na oc.cz a potom uz na pretaktovanie.sk prave od nich som si bral priklad...mali vyborne a nicim neovplyvnene recenzie...ono ako sa hovori s jedlom rastie chut a asi CHUT NARASTLA az prilis (alebo im niekto dodava prílis VELA JEDLA :arrow: :evil: )
tak tolko....mohol by sa aj Spec vyjadrit k tomuto.
Jeste dalsi vec, stezovali si, ze nemohli nabootovat z RAIDu (HTP372), tka jsem nelenil a vyzkousel jsem to, no a co myslite ? Naprosto bez problemu. Kokoti. Nabootoval jsem jak Linux, tak i debilni windows. Automaticky v BIOSu v polozce Hardisk boot priority se objevy, jakykoli disk, co se zapoji k SATA, nebo HTP372, dal jsem ho jako prvni, pred PATA a vse OK.
Jsou to buzici.
BTW, to je parada, ze mam na primaru hlavni disk, ale v BIOSu muzu nastavit treba prvni na 4 kanalu RAIDu. Skveli ...... A hlavne to funguje. A ne, ze ne.
no a sice trosku offtopic, ale povedlo se vam pripojit na HIGHPOINT pripojit CD? ja vim ze je to ATAPI, ale PROMISE na predchozi desce to zkousl uplne bez problemu a tady mi ji vubec nedetekuje...
taky ti tam vzivote nepojede leda za by jsi flashnul nejakej super starej bios protoze od urcity verze neumi atapi....Citace:
Původně odeslal mISHA
hmmm to je docela skoda. no nic se neda delat. dikCitace:
Původně odeslal honzAK