-
BIG PROBLEM- HEEELP
Prave sa mi stal jeden problem(Vo WIN XP) - V novych Via ovladacoh som odinstaloval CD-ROM ovladace (To prve v ponuke) ale pri dalsom restarte islo este vsetko dobre ale ked som zacal instalovat tie ovladace tak mi to zamrzlo, resetol som ale ked som dal ponuku WIN XP (MAM DVA WINY - XP a ME) tak mi to resetlo potom som skusil rezim povodnych nastaveni a skusal to znovu naistalovat ale zas mi to mrzlo ale tak ze ked som restol a dal spustit WIN XP tak mi napisalo take daco- subor Windows/system32/config/system je neplatny alebo poskodeny vlozte CDROM pre obnovu suboru stlacte r,ale ked som tam dal CD a stacil R tak sa to znovu resetlo a tak to ide dookola ...spustil som WIN ME a dal SCANDISK a ten subor mi to vraj obnovilo skratenim ale aj tak je to to presne ako to bolo pred skratenim toho suboru ???
-
Nouzovy rezim
PS.: Nouzovy rezim a ine nejdu- pisu to iste co pri normalnom spusteni
-
zkurwil se ti registr. pro windows to znamená death, ale jedna šance tu je... :wink:
najeď do "stav nouze se systémem ms dos" a v adresáři windows\system32\restore bude soubor rstrui.exe...spusť ho a obnov zálohu... :wink:
pokud ani to nepomůže, tak reinstall... :evil: