-
Teac firmware
Asi hloupý dotaz
po velkých problémech s teacem CD-W540E (špatné čtení CD RW, nechtěl hrát některá chráněná CD) jsem zkusil nahodit nový firmware , měl jsem 1.0B, dal jsem na 1.0C. Od té doby se mi už tak velké problémy nedělá.
Takže pokud to opravdu pomohlo, hodil bych tam ještě novější verzi, ale ..
netuším, jestli se verze musí nahrávat tak jak jdou po sobě. Momentálně je na stránkách Teac.de verze 1.0F ale nikde jsem už nenašel verzi D.
takže můžu verzi C přehrát verzí E ?
pokud je to hodně hloupý dotaz, tak se omlouvám
-
Pokial tam nie je specialne napisane v akom poradi to treba robit tak je to jedno.
-
je to fuk, vzdycky se firmware prepise celi.
-
No uplne jedno to asi neni, kdyz se nekdy dostavas na nejnovejsi verzi pres starsi .... ja bych to aspon neriskoval tu jednu vynechat, kdyz to vyrobce pise a treba i vyda specialni verzi pro upgrade ze starsich fw ...
ale klidne to zkus, pak nam napis, do ktery popelnice si to hodil ;D
-
Pozri na www.cdr.cz pod hardware najdi svoju mechaniku a odtial stiahni firmware. Je tam napisane pre ake predosle verzie je urceny
-
stáhl jsem verzi 1.0H z http://www.teac.co.jp/dspd/download/...e/explain.html
bez problémů nahradila verzi 1.0C
subjektivně se mi teď líp pracuje s CD RW, se kterými jsem měl při verzi 1.0B problémy
-
ja mam strasnej problem nende mi zapisovat do firmware tuning toolem a nove firmwary pchat pise remove the disk ale ta zadnej neny fakt stim nemuzu nic mnel sem os win 98 a ted xp u obou to stejny
problem master slave vsecko sem prohazoval ALE NIC prosim nevite nekdo co STEM ???
-
pokud mas B tak musis pridavat postupne. pokud uz mas C tak muzes flashovat jak chces. takhle to myslim nejak bylo.