Nevite kde muzu ja jako koncovy zakaznik koupit Epox za slusnou cenu? Monima je relativne draha, v CC maj jenom asi 2 typy. V Abi jsou ceny v pohode, ale nevim jestli tam muzu jako koncovej zakaznik nakupvovat :( Tak poradte ;)
Printable View
Nevite kde muzu ja jako koncovy zakaznik koupit Epox za slusnou cenu? Monima je relativne draha, v CC maj jenom asi 2 typy. V Abi jsou ceny v pohode, ale nevim jestli tam muzu jako koncovej zakaznik nakupvovat :( Tak poradte ;)
U nas v Blave sa kupuju v SOFOSe, je to akoze velkosklad ale predaju aj koncakom su to LAMY ;DCitace:
Původně odeslal Fila
www.abi.cz Oficialni distributor pro CR.
Zkus Softcom www.computershop.cz.
Jinak taky muzes napsat do CC kde jsou pripadne schopni sehnat i veci mimo aktualni cenik.
Jo Abi jsem zminoval, ale nevim jestli prodavaj koncovejm zakaznikum???
Ostatni jdu zrovna zkouknout, jak je to s cenama
a co www.monima.cz ??? maji myslim vsechny EPOXy.....
2Sub-drum-47: Zas nekdo neumi cist ;DCitace:
Původně odeslal Fila
jo... ja vim... vsim sem si toho az pak.....
Tak muze teda objednavat koncovej zakaznik v ABI??
to se zeptej v ABI ne?
napis do Czechcomputeru!!!! ja tam ted psal a sezenou mi 4PEA+ za 4500 bez DPH!!!!
To je skvely, ja mam hroznou smulu, psal jsem do ABI i do Computershopu a nikdo mi neodepsal!!! S.V.I.N.E!!!!!!! Co kdybis tu desku objednal na dobirku na moji adresu, to by slo ne?? Pri mi smule by mi zase neodepsali ;D
neboj oni odepisou alespon z CC. ve stredu pribudou v cenuku nejake desky tak pockej...
Dobre, ale kdyztak mi ji please objednas ;D
Tak Abi uz odepsalo:
"Vámi objednaná MB není momentálně skladem.
S pozdravem
Miloš Náděje, ABI Praha "
To je pristup k zakaznikovi :(
Ale este je tam Nadeje... ;D
No naskytla se mi jeste dalsi moznost pockat na Granit Bay, tak jsem napsal do EPOXu jestli ho budou vyrabet. Ale stejne by byl zadlouho, takze to asi bude EP-4PEA+ ;D
taky bych pockal na GranitBay ale musim to mit do konce roku kvuli blebejch dani :-( :-( :-(
Tak jsem nakonec koupil PEA+ z CC 8) Granit Bay bude moc drahej :(
Zkouseli jste www.bostar.cz.
2Fila: Ja taky! jsem zvedavej...