Chtel bych se zeptat na kolik vam jde 1700+, dostane se na 2100+ aspon? Moc by me to zajimalo. Samozrejmosti je nejaka rozumna deska- Asus, MSI, abit, ci epox a rozumny ramky.
Printable View
Chtel bych se zeptat na kolik vam jde 1700+, dostane se na 2100+ aspon? Moc by me to zajimalo. Samozrejmosti je nejaka rozumna deska- Asus, MSI, abit, ci epox a rozumny ramky.
no jasně,
mrkni se do popisů lidí na fóru a uvidíš
No já jsem se zatím dostal na 1590MHz(1900+).Někdy brzy bych si chtěl najít trochu času na experimenty s napětím,odemykáním,atd...
Mě overclocking moc času nezabral jen jsem přines domu novej proc. a rovnou sem ho taktnul. :-D Ani nevim jestli mi jede na default :wink:Citace:
Původně odeslal Tomas
a co myslite jsou ty boxy lepsi? a chipset radsi kt333?, ze cetl jsem, ze ty 400 jsou zatim nevychytany a vykon podle toho co jsem videl taky neni o moc lepsi.
BOX je S.H.I.T to nekupuj chladič bude mizernej. Kup KT400 ale musí mít dělitel 6 jinak je to stejný jak 333 :wink:
K mýmu procíku: Jsem na FSB 148 a vic to nejde. Podlem me to je ramkama, protoze s Duronkem jsem jel na FSB 115 a to je z hlediska frekvence AGP a PCI horší. A proto dotaz: Šlo by svednutím napětí dosáhnou frekvence 152 MHz (o 4 vyšší)??. Tet jedu bez jakéhokoliv zvednutí napětí.
Jasně stačí chladit a 0,2V můžeš přidat bezobav :wink:Citace:
Původně odeslal visis
Chladit co? Paměti?
Mam pridat voltáž procíku nebo pametem?
Já mám na procíku +0,2V a na pamětech + 0,3V a je to vpoho ty paměti se vůbec nehřejou. Pro testování procíku doporučuji nastavit časování pamětí na normal a přidat jim 0,2 -0,3V tak budeš mít jistotu, že pamětma to není. Poté můžeš otestovat procík. Pokud máš slušnou sérii např AGOIA měl by ses vpoho dostat na 10,5x166 = 1743Mhz :-)
AGOIAu mam, ale nevim, jestli kdyz zvednu napeti na cipu, tak jestli mi nepude hur taktut grafika??
A navíc mam KT133A takze nevim jestli pri FSB 166 mi zmeni delitel PCI,AGP.
Citace:
Původně odeslal visis
Zvedání Vcore nemá na grafiku vliv. Pokud máš KT133 tak určitě nelez přes 150. Sorry neuvědomil jsem si že máš starší desku. :-)
Dost zalezi na pametech. Me to jede na 153MHz FSB pri casovani pameti 2-2-3 5/7 Sice to neumí MSI K7T TURBO takhle nastavit, ale WPCREDIT si poradí. Nestabilita se začíná projevovat na FSB 155MHz a na FSB 156MHz jsem rád, když projdou aspoň testy Sandrou. Paměť jsem kupoval neznačkovou PC133, ale je to Winbond. Kdesi ve foru jsem psal, že je to PQI, ale to jsem se sekl. Bez agresivního časování pomocí WPCREDIT a WPCRSET jedou až na 160MHz. 3DMark2001 SE mi projde pči FSB 155MHz (1627MHz/1,70V) a nataktování grafiky při tomhle FSB funguje až na 310/513MHz. To je tzv. nastavení na lámání rekordů.Citace:
Původně odeslal visis