Chyby v Memtestu-86...pomuze zvyseni napeti???Kingmax 333MHz
Hi all.....
zvedam si takhle FSB na moji desce a najednou se mi v testech zacnou objevovat chybky pri FSB 166 (na coz sou vlastne tyhle pameti staveny,ne?) Na 133MHz FSB neboli HCLK+33 sloí vse ok a najednou je to s chybkama...samozrejme ze sem stahnul hodnoty na SPD a hodnotu rizeni frekvence pro pameti v BIOSu sem dal na HCLK (takze bez 33 samozrejme ;D) ale chybek porad dost... mam dotazek....nepomohlo by zvyseni napeti u ramek?? popripade na kolik abych je neodpalil ani nevim na kolik jedou na default??? ???
Diky za odpoved :idea:
Re: Chyby v Memtestu-86...pomuze zvyseni napeti???Kingmax 33
Citace:
Původně odeslal Joest
Hi all.....
zvedam si takhle FSB na moji desce a najednou se mi v testech zacnou objevovat chybky pri FSB 166 (na coz sou vlastne tyhle pameti staveny,ne?) Na 133MHz FSB neboli HCLK+33 sloí vse ok a najednou je to s chybkama...samozrejme ze sem stahnul hodnoty na SPD a hodnotu rizeni frekvence pro pameti v BIOSu sem dal na HCLK (takze bez 33 samozrejme ;D) ale chybek porad dost... mam dotazek....nepomohlo by zvyseni napeti u ramek?? popripade na kolik abych je neodpalil ani nevim na kolik jedou na default??? ???
Diky za odpoved :idea:
Jestli nejedou bez chyb na frekvenci a CL, na který sou dělaný, tak by bylo vhodný to vyzkoušet třeba u někoho jinýho a eventuelně následně vyreklamovat, btw. co je to za značku ???.
edit, aha KINGMAX, to by měly být celkem slušný paměti, tagže bych to spíš viděl na tu reklamačku.
edit2, možná se tomu boardu nelíbí, že jsou tam dva moduly, jak to funguje s každým zvlášť (v kterým modulu to háže chyby, v obou ???), ikdyž je to divný, já mám v mobo 1x256 + 1x512 VDATA a 1x256 ELIXIR (kua sh.itt oboustranej /2x128/ co se mi vrátil z reklamace za VDATA, což sou sice taky požádný fujtajbly, ale se zárukou 36 měs. mě to moc netíží), jsou to 333ky CL 2,5 a jedou takhle na Ultra bez problénů (KT400).