Už jsem to zkoušel dávat do mražáku, zkoušel jsem i odpojit větráček a nechat to zahřát dokonce jsem použil i značnou dávku fyzické síly, ale ta mrcha tam drží jak kdyby to byl jeden kus. Pls HELP.
Printable View
Už jsem to zkoušel dávat do mražáku, zkoušel jsem i odpojit větráček a nechat to zahřát dokonce jsem použil i značnou dávku fyzické síly, ale ta mrcha tam drží jak kdyby to byl jeden kus. Pls HELP.
kde nepomoze sila ... pomoze ... este VECSIA sila :) ale nie .. ja som strhaval akurat z Geforce a tam to slo fcelku normalne ... ale ak si naozaj spravil vsetko co pises, teda skusal davat zmrznuty, prehriaty a este aj brutal force a nic tak to potom uz neviem :?
MadCap
Tak to vem dokola žiletkou vem šroubovák a dej si pod něj třeba telefonní kartu a zapáči,já takhle sundaval heatspreader nebo jak se ten plech menuje na K6ce :wink:
ale pozor ! nex si neutrhen pasiv a z gpu od karty ... a takisto nevrzol do pcb ...
MadCap
Takhle jsem to sundaval i z voodoo3 ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
co nejde silou jde jeste vetsi silou ;D
Tak jsem to urval a použil jsem ještě větší sílu než velkou měl jsem docela strach aby to ta karta přežila. Dík za rady a až to všechno dodělám tak pošlu fotky dělám totiž takový lehčí moding vzhledu a funkčnosti. Dík za rady chlapi moc jste mi pomohli.