Už jsem to zkoušel dávat do mražáku, zkoušel jsem i odpojit větráček a nechat to zahřát dokonce jsem použil i značnou dávku fyzické síly, ale ta mrcha tam drží jak kdyby to byl jeden kus. Pls HELP.
Printable View
Už jsem to zkoušel dávat do mražáku, zkoušel jsem i odpojit větráček a nechat to zahřát dokonce jsem použil i značnou dávku fyzické síly, ale ta mrcha tam drží jak kdyby to byl jeden kus. Pls HELP.
Myslim ze se osvedcila metoda karty a sroubovaku :wink:
daleko lepsi je moje metoda dvou karet a sroubovaku :) no nevim jestli je moje,ale neslysel sem o tom,ze by ji pouzival jeste nekdo 8-)
proste jedna karta chrani desku a druha pasiv, mezi ne sroubovak a lupneto a hotovo....
Ale panove...
Na Radla 8500/9100 jedine sroubovak a kladivo ;D
Overenej postup... Proste takovej majzlik... :wink:
Mnooo. Moc díky za rady vyzkouším a uvidíme co nakonec pomůže
Tak jsem tu potvoru urval. Porádně jsem zarval šroubovákem a musím říct, že jsem fakt použil brutalní násilí. Dík za rady chlapi moc jste mi pomohli.
Jako bych to nerikal. ;D
Neznam chladic, kterej by sel dolu hur....
Normalne si medzi to strcil skrutkovac a odlepil si to silou? Lebo ja mam ten isty problem a nexcem prist o cip :eek:Citace:
Původně odeslal Dwarfus
Proste jsm si vyrobil improvizovanej majzlik. Na kartu jsem polozil kreditku, narval sroubovak pod chladc GPU a trikrat mocne prastil ;DCitace:
Původně odeslal ricixxx
Neboj, o nic neprijdes. Jenom nesmis sroubovak namirit na GPU. :wink:
Ja mam spis problem dostat z pameti lepidlo ktere tam zustalo :? kdyz
mi upadl pasiv z pamneti grafika je od Manli a ten vetrak je taky prisernej zastavuje se a hrozne drnci.
na to staci nuz a smirgl a pak technickej benzin.Citace:
Původně odeslal Deimos
Ja mam 9000Pro Sapphire a nejde dole tiez ani za svet. :arrow: asi trochu pritvrdim ;D
vyuzij system paky kladivo je ti k ho..., vem zroubovak a telefoni kartu tu dej na plosnak zajed pod chladic sroubovakem a zapaci a udela to lup a chladic je dole.Citace:
Původně odeslal tomXX
Dik dneska skusim, hadam to 9100 prezije... ;D
Mam otazocku novy chladic si tam prilepil jak? Normalne si tam dal sekundove lepidlo , alebo ako? Porad, lebo na karte nemam diery okolo chipu... :-oCitace:
Původně odeslal Dwarfus
No do rožků jsem kápl vteřinové lepidlo a doprostřed jsem dal teplovodivou pastu. Jo a ten předchozí šmejd po origoš chladiči jsem sundal žiletkou a isopropylalkoholem.
Dik za radu vyskusam...Citace:
Původně odeslal Dwarfus
no tak to skusim aj ja s tou kartou a srubovakom, len budem asi trpnut aby som nestrhol aj gpu, lebo uz nebude co chladit
Uz som to tu myslim niekolkokrat daval... Tak znova :roll:
http://www.rage3d.com/radeon/cooling/
By som si nato dal pozor :? Sa mi podarilo odpalit R8500... bo som skrtol jadro...este ze to zreklamovali :-)
Ja som ho urval dole tiez silou + sraubovak
PiT, super odkaz, diky, velmi si mi pomohol.