jak z flashe nacist promneni ze souboru
jak nacist soubor do flashe text?
Printable View
jak z flashe nacist promneni ze souboru
jak nacist soubor do flashe text?
to je nadloho, je to docela jednoduchý napiš mi přesně co potřebuješ a já ti pošlu tak něco jak by se to dalo vytvořit, pro začátek do vlashe se to dá načíst pomocí loadvariablesnum()tam jsou nějaký věci jako z čeho to chceš načítat(nejlepší je txt, ale pozora na kodování, teď si nevzpomenu s jakim kodovánim to funguje)!! jo to loadvar... dáš do snímku a v tom snímku bude textfield, s vlastností input text, do var v properties dáš název proměný třeba "text", a ten "text" dáš i do toho txt asi takhle text= a za tim rovná se bude to co chceš načítat.... no asi to možná nepochopíš, tak mi napiš mejl a uvidíme ;D
Mam soubor txt a vnem promneny a text
promnena= "text1"
dalsipromnena= !dalsi text"
a potreboval bych ho nacist vlastne popisky tlacitek aby se dali mnenit v txt a ne cely flash
aby to nacetlo promneni a dalo je to do textboxu k tlacitkum
diky moc
jo to jsem taky řešil :-) myslim že se v tom txt to musí odělit "&" takto, a jinak to zůstane asi stejné, takže ve frame loadvariblesnum("neco.txt?,0)
no a pak v tom stejnym framu tam budou ty text boxy s tou proměnnou jakou u toho chceme(to se nastavuje v properties) no asi to bude takhle, teda myslim ;D
diky zkusim
mnohem lepsi je nacitat do flashe data z XML souboru, flash ma celou radu funkci a metod jak s xml pracovat...je to ale kapitola sama o sobe tak si dyztak kup knizku :p pze na foru ti to nikdo nevysvetli :x