větrák dělá naprosto děsný zvuky - co se s tim dá dělat?
mam tu kartu reklamovat? je koupená před třema měsícema
Printable View
větrák dělá naprosto děsný zvuky - co se s tim dá dělat?
mam tu kartu reklamovat? je koupená před třema měsícema
Jestli ti za to stoji vyrizovani reklamace, tak proc ne, ale lepsi bude vetrak vycistit nebo vymenit :wink:
jen mě štve, že vydržel tak krátce - moje stará TNT2 vydržela přes dva roky :-)Citace:
Původně odeslal Fila
takže: jak se to čistí? ???
reklamovat koli zaruke radsej
sundat a dat pasiv :arrow:
no co no me se podelal vetrak na chipsetu po dvou tydnech :roll:
zajimavy, me se jeste zadnej vetrak nikdy nepodelal :-)
Neboj sa, to pride :-)
jasad1: Ked nechces prist o zaruku, tak to chod reklamovat.
snad neprijde :-)
O zaruku prijit nemusis, kdyz se ti povede odsroubovat vetrak bez nejakyho viditelnyho poskozeni a vymenis ho za jinej, tak o zaruku neprijdes a az budes chtit grafiku z jakyhokoli duvodu reklamovat, tak tam das ten starej :wink:
A to mi vyměněj větrák anebo dají novou kartu? teď se všude řeší, že 9100 maj pouze 64bitový sběrnice a moje kočička má 128bitový :-)
Nejspis tu kartu poslou nekam na opravu a snad ti prijde ta sama...
tak to ja bych se na to vyjeb, muzes klidne dostat 64bit kusa...
no tak to by slo na dalsi reklamaci :wink:Citace:
Původně odeslal Chihuri
:lol:Citace:
Původně odeslal mraky
No já jsem měl podobný problém mám ji 2 měsíce nasral jsem se urval jsem ho a nalepil tam velký pasiv. A na záruku na tu seru, protože když se ti s tím něco stane stejně s tebou v shopu vydrbou a řeknou ti, že je to nereklamovatelná závada, kterou jsi si způsobil sám. Jestli chceš můžu ti poslat fotky jak ten můj Radeon 9100 teď vypadá.
Sem jim psal do obchodu a že prej 2 až 4 týdny s tim, že snad by mi neměli dát 64bit. To člověku opravdu dodá. Jakoby to nemoh vyměnit technik na místě anebo mi aspoň dovolit si ten větrák vyměnit sám: stejně tam daj tu stejnou šunku. :-(