z brigády mi zbylo něco přes čtyři klacky a chci si koupit zvukovku a repro ----->>>> dá se sehnat něco poslouchatelnýho???
Printable View
z brigády mi zbylo něco přes čtyři klacky a chci si koupit zvukovku a repro ----->>>> dá se sehnat něco poslouchatelnýho???
samozřejmě chci 5.1 a kvalitní poslech
kdyby byla kvalita i za menší cenu, vůbec by mi to nevadilo
Já se chystám koupit zvukovku Hercules GS Fortissimo III 7.1 (asi 1.500,-) a k tomu repro Genius SW-HT 5.1 (asi 3.800,-). Myslím, že je to slušná kombinace. Aspoň to tu hodně lidí psalo.
no kombiance to je slusna, ale do 4k se to nevejde :wink: leda sehnat ty Geniusy starsi a nebo koupit nejakou levnejsi/starsi zvukovku, treba Audigi nebo Live 5.1 :wink:
Do čtyř tisíc se vleze Creative SB Live! 5.1 (asi 1000,-) a k tomu Creative Inspire 5300 (asi 2500,- a eště ti zbude). Možná to není nic extra, ale poslouchal jsem to u kamoša a stěžovat si nemůžu.
to uz radsi Fortissimo III a Inspire 5300.. pokud mozno na Creative zapomen jestli chces "kvalitni poslech".. jinak Inspire je skvely cena/vykon a jsou krasne skladny a daji se velmi vylepsit spravnym vytlumenim..
2Glassman: Uz si slysel ty novy 7.1Creativy? Vazne o nich uvazuju...
neslysel a nevidim duvod proc by mely hrat jinak nez ty 5.1 - vzdyt sou tam akorat pridany dva satelity nebo se mylim?
Jak že prosím vylepšit ???Citace:
Původně odeslal Glassman
To bych prosim taky rad vedel :?Citace:
Původně odeslal Glassman
Citace:
Původně odeslal dawsoo
Ty 7.1 maj predni repraky dokonce 2pasmovy :) a zbytek 1pasmo rachtatka ;D
cim vic pasmovy, tim hur, protoze tam bude priserne odflakla vejhybka jestli se vubec o vyhybce da mluvit :roll:
Mohli byste nekdo prosim napsat neco blizsiho k tomu vytlumeni? Jaky presne material, kde se da sehnat, jakym zpusobem reproduktory vytlumit?!
A jaké je podle vás nej repro do 4k? Uvažuju o tom Geniusi SW 5.1 HT ale moc se ted v repro neorientuji.