Zdravim,
mate niekto radeon 9000 a linux ?
(nie cez VESA).
diq
Printable View
Zdravim,
mate niekto radeon 9000 a linux ?
(nie cez VESA).
diq
tak treba ja
a zrovna v jednom z prispevku v sekci "ATI" jsem se ptal, jak zmenit frekvenci monitoru na cokoliv vyssiho nez je 60Hz
Uz vysli nove Driveri od ATi na Radeony 9xxx.
(ja mam tiez ten isty problem)
Jenze ja jsem si ty nove drivery stahnul, postupoval jsem presne podle navodu, ale potom Xka nenabihali. Kdyby mel nekdo zajem,muzu poslat log nebo xf86config. Jeste ze jsem mel puvodni xf86config kterej byl nastavenej na ovladace vesa, aby to potom fungovalo aspon na tech 60 Hz.
Co mam delat aby to fungovalo s ovl. ati?
Official Radeon Driver 2.5.1 - Friday Nov 29 15:48:39 2002 - [posted by AlKini]
Version 2.5.1 of the Official ATI Radeon Linux Driver has been released; fixes include:
* "Powered By ATI" products install properly
* OpenGL Render reports product name accurately
* fglrxconfig program lists Radeon 9000 Pro and 9500 Pro
* updated config program for improved multi-monitor setup
Radeon Driver 2.5.1 downloads: http://www.ati.com/support/drivers/l...eon-linux.html
z http://www.linuxgames.com
btw: FOR THE PEOPLE! :))
Vravim ze NIE VESA.
modul radeon.
za vraj v 4.3 X serveroch to pojde.
a tie ovladace co su na nete su nepouzitelne.
aspon mne to vobec nebezi.
Ja mam Radeon 8500LE a pod linuxem me uz chodi vsechno: OpenGL, akccelerace videa v mplayeru, overlay pro sledovani televize pres TV Wonder (ale zatim ne fullscreen 768x576), 1280*1024/85Hz.
S ovladaci co sou primo v Mandraku me nechodilo OpenGL, tak sem si stahl ty z ATI a postupoval sem presne podle navodu - vsechno fungovalo krome TV - bylo potreba povolit spousteni modulu xfree-dga v xf86config-4 (smazat sluvko "omit" pres xfree-dga)
Je potreba postupovat presne podle navodu! Jo a nechodi me to jinak nez z barevnou hloubkou 24bitu
Treba stiahnut kompletny balik. Mne sa stiahla cast, instalacia prebehla a nic nefungovalo. Potom som dotahal zbytok cez wget a ide to.Citace:
Původně odeslal howard
Pri instalacii nic nevaruje ze mas nekompletne stiahnute ovladace ???