mam rivu tnt2 32mb, ovladac inst. z win.. pri prehravani videi *.mpg, *.avi...sou moc tmave, shanam nejakou utilitu, co umi poradne zesvetlit videa ???
Printable View
mam rivu tnt2 32mb, ovladac inst. z win.. pri prehravani videi *.mpg, *.avi...sou moc tmave, shanam nejakou utilitu, co umi poradne zesvetlit videa ???
Co takhle media player7,8,9 nebo zesvětlit monitor?!
Spíš ten, kdo to ripoval, to měl trochu zesvětlit :!:
V ovladačích grafické karty NVidia je "Nastavení barev na pozadí". Nastavíš tam vše potřebné pro video.
To je blbost, nejlepší je to nechat tak jak je, ať si to každý upraví. Já mám například monitor hodně ztmavený, aby mě nebolely oči a kámoš to má zas přesvětlené.Citace:
Původně odeslal SOAD
kdyz zesvetlim monitor na jakoukoliv uroven jasu... nestaci to!zda se mi totiz i,ze to vubec neovlivnilo,prehravane video!!! microDVD to prehravam, tam mam taky jas a kontrast na max. ale nic platne, nepomaha to!!! :evil: kua sere me to,normalne napr. nejake gamesy sem mel taky tmave, ale stacila zvysit gama... a hned to bylo lepsi, ale s tim videem nevim jak to spravit :-( bud musim sehnat nejakej inej soft, ve kt. to budu prehravat a kt mi umozni efektivne regulovat obraz jakehokoliv videa, ale bohuzel o zadnem takovem nevim:( uz fakt nevim:/ poradte, PLS!!!!!
je to tak, ze zadnej detonator na svou grafarnu sem neinstaloval, z ruznejch duvodu(viz nize) normalne mam nahozene defal. drivery z win. XP..Citace:
Původně odeslal Somir
nemam tuseni jakej detonator(ovladac) nas svou dost starou graf. pouzit, ono totiz nemusi byt vzdy pravda, za vse nejnovejsi musi byt pro mou graf. to best... a driver z inst. ceda sve grafarny pouzit nechcu,kvuli jeho zastaralosti...
btw: mam rivu tnt2 32mb
je to tak, ze zadnej detonator na svou grafarnu sem neinstaloval, z ruznejch duvodu(viz nize) normalne mam nahozene defal. drivery z win. XP..Citace:
Původně odeslal Somir
nemam tuseni jakej detonator(ovladac) nas svou dost starou graf. pouzit, ono totiz nemusi byt vzdy pravda, za vse nejnovejsi musi byt pro mou graf. to best... a driver z inst. ceda sve grafarny pouzit nechcu,kvuli jeho zastaralosti...
btw: mam rivu tnt2 32mb
To je blbost. Kľudne naištaluj 45.23 Ovládače od MS predsa nemôžu byť lepšie ako od výrobcu hardwaru ;D Táto verzia konkrétne rieši veľa problémov, ktoré vyúsťovali do BSOD a pádov systému vo rôznych hrách. Používam - nema probléma. Tam si to potom nastavíš v položke OVERLAY.
Mal som Geforce 2MX. V ovladacoch bola polozka overlay kde sa nastavovali farby pre video a TV karty. Teraz mam ATI takze len spominam :-)
Vtedy existoval dokument geforcefaq (alebo podobny nazov) kde sa preberalo ktore verzie driverov su vhodne na dany HW a SW. Boli tam velmi dobre rady, urcite to bude niekde na sieti.
Citace:
Původně odeslal Shankar
Té zastaralosti bych se nebál. Já jsem měl kdysi Celera 366 s RivaTNT 16MB a když jsem dělal novej systém nebo něco blblo, vždycky jsem tam kopl ty starý ovladače z původního céda. Nikdy mi to nic špatnýho neudělalo.
Jo a co se týče té tmavosti videa, tak to s tebou souhlasím. Ať to tvůrce hodí do klasickýho jasu, já si to pak klidně zatemním. Já mám bazar Monitor HP, ten je tmavej už tak dost, a když mám tmavý video a zesiluju jas, tak mu to dává dost zabrat.