Mam dotaz. Nevite jak velkou bych mel nastavit velikost? Mam 512MB RAM.
Printable View
Mam dotaz. Nevite jak velkou bych mel nastavit velikost? Mam 512MB RAM.
je to uplne, ale uplne maximalne jedno, ale daj tam 128 alebo 256MB.
No jedno to neni puvodne jsem tam mel 64. Pak jsem tam hodil 128 a v kzdem testu jsem mel o 3fps vic.
nooo, ty 3 fps moc neni. teda vubec. Kdyby to bylo tak 30, to by bylo jiny kafe. Cetl sem, že by agp ap. melo bejt velky jak 1/2 celkove paměti ram. :wink:
Mno,ale on nepsal z kolika FPS,treba mel 3fps z 25 a to pak je trosku znat :wink:Citace:
Původně odeslal sot
jo, ale při 512mb ram nebude mit tech 25...Citace:
Původně odeslal SPYKER
Mno,zase,on nerek,pri jaky nasatveni-AA+AF na 8jednotakch.... :wink: Ale ne,fakt to moc velkej rozdil,asi jak kde,u me treba rozdil mez 128 a 64 je asi 50bodu v 3D Marku,coz muze bejt chyba mereni....Citace:
Původně odeslal sot
Nastav tolik kolik ma pameti tva GK.
COZEE?!?! to jako agp aperature size má dat na tolik, kolik má jeho GK??!! to je teda velkej úplně nesmyslnej canc. >:ECitace:
Původně odeslal Fila
hmm zkuste skouknout > SEM <
2ufo: ten clanek se mi nak nezda... tam si kazdej zvasta svy (tady koneckoncu taky) a neznamena prece, ze to, co rek jeden neni pravda jak to, co rek druhej. Ono to je mozna u kazdy grafiky, pameti a zakladni desky (biosu) jinak... Jak uz tady nekdo rikal, to chce testovat, testovat a testovat (nejjednodusi reseni) :-)
Četl sem to tak sem to testnul.Mám momentálně ATInu 64MB.V BIOSu sem mel AAS 128.Tak sem tam vrazil tech 64,což by teda nemělo využívat "pomalou" RAM.Pustim 3DMark 2001SE a získal sem navíc kolem 100 bodů.Což neni zrovna co psali v té diskuzi 1000 b,ale změna se konala.